Szerinted milyen ember nem alkalmas autó vezetésre?

Ez nem ember, hanem állapot függő.
Lehet az ideiglenes (alkohol, drog, lábtőrés...), lehet állandó (tartós pszichikai betegség, nem megfelelő szellemi képesség...), lehet bármi ami kizárja a közúti forgalomban való részvételt, de az nem maga az ember.

pszichikai=pszichiátriai
(csak a telefonom azt hiszi, hogy jobban tudja😁)

Én azt mondanám hogy azok akik félnek a vezetéstől. Félnek közlekedni,és nincsenek felkészülve helyzetekre,vagy rosszul reagálnak le dolgokat.
Mondok itt pl
Satuzik madárra az úton (99% hogy el fog repülni)
Üres körforgalom előtt satu
Lassítás helyett dudál az áldozatra legyen gyalogos, autós, űrlény
Most ezek jutottak eszemben
Esetleg túl idős
Az amikor 30-cal vánszorog vagy zöldnél 5+ másodperc elinduljon, rahuzza az emberre a kormányt mert már alig lát stb.
+#1 válaszoló
Az aki állapota miatt. Legyen az kábítószer, alkohol stb vagy csak mert szimplán fáradt.
Én egy jó példa vagyok erre, mivel nem tudok rendesen koncentrálni vezetés közben, nem mindig reagálom le egyből a helyzetet a forgalomban, gyakran túl erősen fékezek, mikor kevesebb fékkel is bőven meg lehetne állni.
Gyakorlati dolgokban nem vagyok kiemelkedő, viszont elméleti síkon az esetek többségében jó vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!