Asperger szindrómával mennyi esélyem van mozdonyvezetőnek?
itt nézz körül:
egészen pontosan itt:
2. melléklet a 203/2009. (IX. 18.) Korm. rendelethez *
Egészségi alkalmasságot kizáró, korlátozó állapotok, fogyatékosságok és betegségek előzetes egészségi alkalmassági vizsgálatok során (BNO X.)
eltitkolni nem fogod tudni. Ha megállapították, hogy ilyen "állapotod" van, akkor annak nyoma is van. Illetőleg a mv. orvosi elég komplex vizsgálat.
de e én mondjam meg itt a gyakorin a tuti, úgyhogy menj el egy foglalkozásegészségügyi orvoshoz. talán a háziorvosodnak is van ilyan szakvizsgája.
Ha el tudodd olvasni az isihara könyvet bármit vezethetsz
még ha debil elmebeteg is vagy:D
Sajnos eza magyar valóság
Ha színtévesztő vagy nem kapsz hivatásos jogsit, de bármi más bajod van megoldják okosba:D
Én pl 20 éev vezetek 3.5 tonnás kistehert pótkocsival, de mivel színtévesztő vagyok igy a 3.5 tonna feletti c kategóriát igénylő teherautókat nem vezethetem.
Amig 3.5 tona alatti addig látoma jelzőlámpa színeit, de felette nem(ezek szerint)...:D
Eléggé szánalamas a magyar szabályozás ezena téren
Ismerek teljesen elmebeteg embert aki bkv buszt vezet, de legalább nemszíntévesztő:D
Nulla!
(Ahogy eme válasz hasznossága is)
6. Vagyok.
Idézem:
MÁV nem alkalmazhat pszichiátriai diagnózissal rendelkező munkavállalókat, és mivel az autizmus pszichiátriai diagnózis, így nem dolgozhatnak a vasútnál.
Én is annak készítem volna, de úgy tűnik nem lehet 😭
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!