Ha egy asperger-szindrómás autistát kiszakítanak a megszokott rendszeréből és mindennapi rutinjából, lehetséges, hogy depresszióba esik?
Figyelt kérdés
Nem részletezném, csak egy személy megértéséhez szükséges kérdés.
Örülnék olyan válaszolóknak, akik képben vannak a témával kapcsolatban.
2020. okt. 25. 10:50
1/5 anonim válasza:
Nem unod még ezt? Minden autista meg aspergeres más. Honnan a jó égből tudja bárki ismeretlenül mi lenne ha...kicsit gondolkozni kéne mielőtt kérdezel.
2/5 anonim válasza:
Én Aspergeres vagyok és rengetegszer ki vagyok szakítva a megszokott rendszeremből. Önmagában ez még nem okoz depressziót nekem. Azt inkább az okozza, hogy elzárt vagyok, kirekesztett, elvesztettem azokat akiket szerettem, és már nem okoz örömet az, amit régebben szerettem csinálni.
Összefoglalva: Ha a megszokott rendszer és mindennapi rutin zavarását egy sokkal rosszabb helyzet okozza, az bedepressziósít engem. Ha ez a helyzet nem okoz traumákat, akkor nincs bajom és alkalmazkodom. Most okozott, és be vagyok depresszionizálódva.
3/5 anonim válasza:
Mindenképpen nagyon rosszul esik, akár meltdown is lehet belőle. Attól pedig Isten mentsen!
4/5 anonim válasza:
Engem is kiborítana pedig egyik sem vagyok :D
5/5 anonim válasza:
Nem tudom, aktuális-e a kérdés, de szerintem semmiképpen sem esnek depresszióba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!