Mit gondoltok erről?
Most csinálom a B kategóriás jogosítányt, már 8 alkalommal voltam vezetni. A legutóbbinál az oktatómnak el kellett intézni egy kis papírmunkát és amíg beszaladt egyedül maradtam a kocsiban. Össze-vissza elő vannak hagyva mindenféle lapok és az enyém pont szem előtt volt. Ezen szokta bejelölgetni, hogy mikor mentünk ki először forgalomba, mit mutatott már be stb. Ennek a legaljára rá volt írva hogy "nem jó". Tudom, nem feltétlen rám vonatkozott és én el is ismerem, hogy nem vagyok egy nagy ász benne és még van hová fejlődnöm. Viszont azért rosszul esett, mert így kicsit azt érzem, hogy berakott egy skatulyába ahonnan az életben nem kerülök ki, plusz nem is érzem, hogy annyira a javításon lenne. Pl. parkolni még csak rutinpályán parkolunk, de ha valamit egy kicsit is elmérek rögtön belenyúl a kormányba és beirányítja ő, pedig szerintem ott simán megcsinálhatnánk elölről az egészet. De ezen kívül pl. forgalomban is van olyan, hogy (egy nagyjából teljesen kihalt helyen) picivel később kezdem a kanyarodást és érzem, hogy nem a legjobb, de tudnék korrigálni az érkezésnél, ő viszont rögtön belekap és igazgat.
Tudom, hogy főként a forgalomban baromi nagy a felelősség rajta, (ezért is mondtam a másodiknál, hogy full üres úton is képes megcsinálni), de én úgy gondolom, hogy nem is hagyja meg azt a kellő önállóságot és bénázást, amiből utána tanulhatnék.
Ez is lehet! De megértem amúgy a kérdezőt is! Néha én is hajlamos vagyok túlgondolni a dolgokat.
Simán ráírhatta az irodista csajszi is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!