Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mekkora távot vagy hajlandó...

Mekkora távot vagy hajlandó lesétálni?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy el kell menned valahova, és nem időpontra. Mennyi az az időtartam, amennyit lesétálnál?

febr. 8. 17:46
A kérdező szavazást indított:
10-15 perc
20-25 perc
30 perc vagy több
28 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
89%
Attól függ, éppen mennyire vagyok jól, van-e gond az izmaimmal.
febr. 8. 17:48
 2/10 anonim ***** válasza:
89%
Idöjárás, és az aktuális fáradtságtól függ, de a 30 perc abszolút nem számit soknak, egy óránál hosszabb távnál azért gomndolkodnék kicsit.
febr. 8. 18:07
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Időjárás függő. Olyan max. 2 km.
febr. 8. 18:12
 4/10 anonim ***** válasza:
83%
Városon belül akár fél órát, többet inkább nem.
febr. 8. 18:15
 5/10 anonim ***** válasza:
74%
Egyedül max öt percet. Ha van kivel beszélgetni közben, akkor lehet több, múltkor 3/4 órát sétáltunk egy barátnőmmel x helyre, ahelyett, hogy metróra szálltunk volna. De egyedül nem sétafikálgatok céltalanul.
febr. 8. 18:26
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Sok mindentől függ: mennyire vagyok fáradt, mennyire sietek, milyen az idő, milyen egyéb opcióm van, stb.
febr. 8. 18:46
 7/10 Mad Max2 ***** válasza:
53%

Annyit amennyit "muszály"

Nem esek kétségbe ha gyalogolni kell, de maagmtól nem gyalogolok ha nem miszály.

febr. 8. 20:23
 8/10 anonim ***** válasza:
83%

Attól függ:

-Milyen az időjárás

-Mennyire érek rá

-Milyen környezetben kell sétálni

-Milyen kedvem van

-Mennyi cuccom van

Alapvetően szeretek sétálni. Ideális esetben komolyabb távokra is megyek úgy. De pl ami 10 perc alatt elérhető, arra semmiképpen nem veszem elő az autót.

Illetve ami gyalog már messze lenne, arra még ott a bicikli.

febr. 8. 20:31
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Rendszeresen jartam dolgozni 30 perc tavolsagra gyalog. Se BKV, se kocsi nem jott volna ki annyival jobbra reggel vagy delutan hogy megerje a plusz koltseget es tervezest.
febr. 9. 02:24
 10/10 anonim ***** válasza:
5 km, ha sétálhatnékom van és tényleg van idő, de ha nincs, akkor az első tömegközlekedés megállóig (hacsaknem gyorsabb gyalog -> 1 megálló egy 20 percenként közlekedő járaton)
febr. 12. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!