Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Milyen messze parkoltok a...

Milyen messze parkoltok a lakhelyetektől? Mi lenne a maximum táv amit reggelente lesétálnátok a kocsiig?

Figyelt kérdés

Most merült fel bennem eme kérdés, nekem 300 méterre van a garázsom ,de inkább fizetek havi 4 ezret parkolókártyára, hogy a házam elött parkoljak. Mivel csak városba mászkálok, futkosok sűrűn megyek haza (enni,inni,wc)

De ha mondjuk fix helyen dolgoznék simán a garázsból indulnék reggelente, nem érdekelne, hogy 2 utcányira van.

Ti nektek mi a "tűrés határ"?

Mondjuk az is ciki, hogy ha épp hazaértem és jön hívás, hogy ide -meg oda menjek aztán mehetek vissza a kocsiér. :D

2019. jan. 23. 13:00
 1/10 anonim ***** válasza:
Panelban lakom, az ajtó 30-40 méteres körzetébne parkolok szinte mindig. Extrém ritka eset, hogy 150-200 m kell gyalogolni, nagyon utálnám ha minden nap kellene.
2019. jan. 23. 13:24
 2/10 anonim ***** válasza:
Tombhaz melletti epulet a parkolohaz, olyan 30 meter lehet. A max tav, ahol meg parkolnek az olyan 10-15 perc gyaloglas a kocsiig lenne. Persze ez ha nincs mas lehetoseg es muszaj az auto.
2019. jan. 23. 13:26
 3/10 anonim ***** válasza:
Saját parkolóm van, így otthon megoldott a parkolás. Melóhely környékén 100-200m-en belül találok általában parkolóhelyet.
2019. jan. 23. 13:54
 4/10 anonim ***** válasza:
max 100-200 méterre szoktam megállni, ott van sok hely. ha sok cucc van, akkor szívás, de egészséges vagyok, úgyhogy kibírom.
2019. jan. 23. 14:27
 5/10 anonim ***** válasza:
Az udvaromban parkolok, a bejárati ajtótól legfeljebb 10 méterre.
2019. jan. 23. 14:54
 6/10 Beviz Elek ***** válasza:
Az egyik bent áll az udvaron, a másik kettő a ház előtt.
2019. jan. 23. 15:35
 7/10 anonim ***** válasza:
Kertes ház,szal kb 20m t kell mennem. Ha nem így lenne, hanem panel akkor inkabb sėtalnek 300-400m t is a garazsig. Nem szivesen hagynám az utcan az autót. Igaz ez varosfüggő is.
2019. jan. 23. 16:44
 8/10 anonim ***** válasza:

Kertes ház, tehát kb. 2 méter, azaz pont a kapu előtt állok.

A munkahelyemnél általában max. 200 méterre találok helyet, de volt már, hogy csak 500 méterre találtam, akkor sem haltam bele egy kis sétába.

2019. jan. 23. 19:35
 9/10 anonim ***** válasza:

300 méter séta az ha nem is megszokott, abszolút vállalható. Nekem most Budapest relatíve központi részén lakva nincs autóm, így minden áldott reggel és este ennyit sétálok a buszhoz, hóban-fagyban, esőben és napsütésben.

De amikor volt kocsim, akkor nyilván igyekeztem közel parkolni, ez az akkori sorhàzas lakótelepi parkolóban kb 120 méterre volt.

2019. jan. 24. 06:14
 10/10 anonim ***** válasza:
Én bevezetném azt a szabályt, hogy a lakhely 500 méteres körzetében parkolni tilos, ennyi gyaloglás mindenkinek kell :D Sokan ha tizediken lennének, akkor is az erkélyen parkolnának. Ha jön a repülőautó akkorra tuti, hogy így is lesz :D
2019. jan. 25. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!