Egy babettának mennyi a tényleges sebessége? Illetve mennyi a fogyasztása? Pl 20 km-nél teli tank esetében?
Jó ha az ennyém 40 km/órával megy. Gyakran már én érzem magam szarul, hogy ócska babettával járkálok.
Pénzem most nincsen, hogy megvegyek egy derbi sendat.
Én a közel 100 kilómmal teljesen sík terepen 32 km/h-al mentem a leggyorsabban de az már elég erőltetett volt tehát hosszútávon nem tesz ez jót a motornak egyébként.
Nekem a fogyasztása 25-30 km/h-s sebességgel viszonylag sík terepen 1,8 liter 100-on. Ha emelkedős részeken megyek vagy araszolgatok és nulláról kel indulni, mivel nehéz vagyok közel 100 kiló így kell az erő neki és a csutka gáz. A 45 kilós barátnőm pici gázzal gond nélkül elindul vele és neki még az átlagos 30 km/h-s sebesség sem okoz nagy gondot a motornak nem bőg tőle, meg neki elindulni is piszok könnyű. Sokat számít mekkora súlyt kell elvinnie a gépnek. Neki az átlag fogyasztása 1 decivel volt kevesebb, de nem igazán lehet ezt észrevenni.
Biztos kilehetne hozni belőle.
De én ezt nem értem hogy akkor miért ilyen kismotort vesznek az emberek.
Vegyél nagyobbat, egy 200-as már menni fog rendesen.
Ezt így kell használni meg elfogadni és akkor szinte örök életű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!