Hol olvashatok tényleges fogyasztásról?
Használtautó vásárlása előtt állok és nagy szempont a fogyasztása.
Akárhány oldalon keresem, annyiféle fogyasztást írnak.
Például a 1.4 16V 4-es golfnál az autókatalógusnál 9,3l városban, máshol magánemberek meg jóval kevesebbet 6,7 de még 11l-t is írnak.
Melyik platformról tudok hihető adatokat olvadni?
AZ emberek azt írnak amit akarnak, úgy hogy ezek az adatok lehetnek igazak is. A 7-11 liter mind reális.
A benzinest ha rugalmasan vezeted nagyon megtud nőni a fogyasztás.
Itt pedig az autók tulajdonosai adják meg a fogyasztási adatokat:
A fogyasztás nem egy fix érték. Ahány ember, ahány felhasználási mód, annyi értéket kapnak. Legfeljebb -tól -ig határolható be.
Ahogy írták az nem fix... a gyáritól egy kicsit mehetsz lefelé és jó sokat fölfelé.
Az enyémnek gyári szerint 6,7 az átlag. nekem 5,8-6 között , sok panaszkodik a neten,hogy rengeteget eszik 8 liter.....nagyon jól gyorsul az autó és nagyon megy,szóval ha igazán élvezkedni akar az ember akkor ott van az 9 liternél is simán
Én ezt szoktam használni:
Itt évjárat szerint is szűrheted, illetve ha rámész a konkrét autóra, látod higy mennyi város / autóút, illetve egyéb kommenteket is megnézheted.
Állítsd L/100-ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!