A rendőrök miért nem adnak helyszíni bírságot komolyabb helyzetekben?
Szemtanúja voltam egy balesetnek amit egy karékpáros okozott. hátrafele nézett, miközben áthajtott a piroson és jobbról elcsapta egy kocsi, akinek zöld volt. Felháborító módon a gyalogosok egyből a bringást kezdték el védeni, hogy jaaj szegény, hát miért nem engedte el az autós.
Ezért tart itt magyarország. A biciklistának PIROS volt, ráadásul hátrafele is nézett. Az autósnak zöld, ráadásul nem is lehetett kilátni jobbra-balra, mert autók parkoltak ott (sztem szabálytalanul).
úgy 40-el elcsapta a bringást. Rendőrök kiszálltak. Megállapították ,hogy a biciklista volt a hibás, de nem büntették meg, BICKLISEL elemehett!!!
SZÉGYEN!! ELENGEDIK??? Úgy, hogy tovább Tekerhet? Mi van, ha elrántja a kormányt a sofőr és elgázol a járdán egy embert? Hmm? Akkor mi van?
Ott helyben 330e Ft a piroson való áthajtásért. Közveszélyes járművezetésért (hátrafele nézés) 280e Ft. plusz baleset okozása 180e Ft.
plusz a kártérítés, plusz a forgalom megállításáért is kell fizetni. Tudom, mert volt már balesetem.
De még ennél is szörnyűbb, hogy van ember aki védi a kerékpárost. Öngyilkosok se mernének ilyen mutatványt csinálni.
"18. ami ugye betarthatatlan szabály. nem fogsz 5km-el menni a zebra végéig, aztán újra felgyorsítani 50-re."
Miért lenne betarthatatlan? Attól, hogy neked nehezedre esik, és ugye csak a biciklisekre és a gyalogosokra vonatkoznak a szabályok, rád nem, még betartható!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!