11 nap múlva forgalmi, és nem tudom feltalálni magam a váratlan helyzetekben, mit csináljak?
Kereszteződésben,pl ha a lámpa sárgára vált,én akkor rakom be 1esbe ,pici gáz,kuplung fel,és elindulok. Ha nincs lámpa csak elsőbbségadás tábla akkor mindig kuplung+féken a lábad (2esbe érkezel a kereszteződésbe) Ha nem jön senki akkor a fékről gázra a jobb láb,és már mehetsz is,ha meg jönnek,és meg kell állnod,nem tudsz tovább gurulni,akkor adott a helyzet,mert kuplung+féken van a lábad. Megállsz,elengeded,1esbe teszed,és indulsz. :) Ne izgulj. meg lesz. Engem is megbuktatott a dagadt,csodálom,hogy nem kapott a kocsi alatta tengelytörést. És 5 hét mulvára kaptam új időpontot. Hányadék az egész NKH csak a pénzre mennek,aztán most lehet lepontozni,mert az igazság nekem is fájni szokott. :)
"Pl. egy szűk utca szélén parkoltak az autók, jött szembe két autó, én meg nem tudtam csak úgy lehúzódni, hogy manőverezni kellett kicsit pedig már majdnem súroltam a parkoló autót."
Ilyenkor mindig állj meg a parkoló autók előtt,és ha elhaladnak a szembejövők,akkor mehetsz tovább. Vagy figyeld,hogy ők lemondnak e az elsőbbségről,és akkor te mehetsz(ez ritka). A burkolatokra meg jobban figyelj. Felén is így vannak,de már megszoktam. Menni fog ne aggódj. :)
Szerintem most még áttehető másik napra. Úgy tudom, hogy még 8 nappal előtte módosítható. Nem vagyok biztos benne... Lehet, hogy kevesebb nappal előtte is módosítható. Ezt a Közlekedési Hatóságon megmondják.
Egyébként ha autósiskolánál vagy, ott tudnak variálni a többi tanulóval. Lehet, hogy be tudnának tenni helyetted mást. Én megpróbálnám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!