Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Nem tudok elsőbbséget adni....

Nem tudok elsőbbséget adni. Hogy tanuljak meg?

Figyelt kérdés
4 forgamli vizsgámból 3 elsőbbségadás miatt buktam meg. Az első vizsgán elrántottam a kormányt ijedtemben és majdnem karambol lett ha oktató nem fogja meg a kormányt (mert azt hittem ha letérek a vizsgaútról ígyis-úgyis megbukok), de a többi vizsga igazából ugyanaz miatt lett bukás. Második vizsgán azt hittem egy kanyarodó tehrautóra, hogy parkol és nem fog befordulni, harmadik vizsgán kiharcoltam az elsőbbséget mert hagytam magam elengedni, negyedik vizsgán pedig csak simán kihagyott az agyam és hiába láttam hogy jön jobbról és hiába tudtam hogy nek ivan elsőbbsége, mégis telibefostam, és akartam menni. Életveszélyes, közveszélyes vagyok, pénzből teljesen kifogytam, 1 db vizsgára maradt pénzem, munkám meg nincs és a koronavírus járvány alatt nem is vesznek fel sehova. Oktatóm kétségbeesett, semmire nem tud gondolni, mivel lenne meg a vizsga, már váltottam oktatót 3 bukás után, de látjátok, nem segített. Nem, nem fogadom el, hogy nem tudok vezetni, nem fogadom el, hogy életveszélyes vagyok, mindent meg lehet tanulni, ez is megtanulható biztos vagyok benne. Muszáj vezetnem, muszáj jogosítványt szereznem, ez egy nagy életcélom. Ha ez nem lenne meg, el sem tudom képzelni az életemet nélküle. Tehát nagyon akarom. Ezért akarom megtanulni, hogyan tanuljak meg elsőbbséget adni? Kéne az ötödikre átmenni, nem akarok pávra menni.

2020. márc. 16. 16:57
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Ha nincs pénzed befejezni a jogsid akkor hova sietsz?

Miből lesz autóra pénzed? na meg fenntartani... tankolni, biztosítást fizetni, olajcsere, javítások, nyári-téli gumik, műszaki vizsga stb...

2020. márc. 17. 18:30
 22/22 anonim ***** válasza:
Már elejétől gyanús volt, hogy nemrég megkérdezted, aztán „a pénzből teljesen kifogytam” és az „illegálisan vezettem már faluban” után biztos lettem benne: https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__egyeb-kerdesek__1.. Itt kicsit más a sikertelenség oka.
2020. márc. 17. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!