Nem tudok elsőbbséget adni. Hogy tanuljak meg?
1. vizsga: Ha letérsz az útvonalról, az önmagában nem ok a bukásra. Ha szabályt sértesz, balesetveszélyt okozol, az igen.
2. vizsga: Mindig a legrosszabbra készülj. Pl. ha a körforgalomból kifelé indexel valaki, akkor se lepődj meg, ha tovább megy egyenesen.
3. vizsga: A vizsgán ne udvariaskodj. Ilyenkor mindent a "nagy könyv" szerint csinálj.
4. vizsga: Erre csak annyit lehet írni, hogy gyakorolj még.
Szerintem tudsz te elsőbbséget adni, csak figyelmetlen vagy.
Sajnos akkor nem voltam informálódva erről rendesen, hogy mi is történik akkor, ha letérek az útvonalról. Utána megjegyeztem természetesen. A teherautósnál is a legrosszabbra készültem, de már láttam jóval előbb, hogy egy ideje ugyanott áll a kereszteződés előtt, ezért kanyarodtam egyből. Harmadik vizsgán ő volt velem "udvarias" és kiengedett, én meg abban a pillanatban azt hittem jó döntés elfogadni az elsőbbségfet, hát nem volt. A negyedik vizsga viszont elég rossz volt, elég vezetésképtelen állapotban voltam, amúgy sem ültem volna volán mögé aznap, dehát ha akkor volt a vizsga...
Nem kamu, sajnos, bárcsak elsőre meglett volna a jogsi és nem kéne ezzel még foglalkoznom.
#3 köszönöm az őszinteséged, szerintem is problémák vannak velem de szerintem megtanulható a vezetés és ninc solyan hogy valakinek "ne legyen való". Ha teljesen idita lennék hozzá, akkor azt mondanám oké, de megy, csak ez a nagy mumus, amit le kell küzdenem.
De van olyan, hogy valakinek nem való hidd el...
2 embert is ismerek akinek nem való a vezetés.
Az egyik letette a jogsit marha nehezen de aztán utána kb. 2szer vezetett mert félt tőle, nem tudott elindulni emelkedőn, dupla körforgóba nem mert bemenni, nem ismerte fel a szituációkat, nem tudott kellően odafigyelni...
“Nem, nem fogadom el, hogy nem tudok vezetni, nem fogadom el, hogy életveszélyes vagyok, “
De, jobb lesz ha elfogadod, mert később nem lesz melletted az oktatód, hogy közbeavatkozzon, és megelőzze azt, hogy belemenj másokba, vagy hogy téged kapjanak telibe, mert bszol elsőbbséget adni. A saját életeddel úgy játszol, ahogy akarsz, de nem te leszel egyedül az utakon....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!