Nem tudok elsőbbséget adni. Hogy tanuljak meg?
"Amikbe belebuktam, nem voltak életveszélyesek."
Emlékeztetnélek, hogy ezeket te írtad:
"Az első vizsgán elrántottam a kormányt ijedtemben és majdnem karambol lett ha oktató nem fogja meg a kormányt"
"simán kihagyott az agyam és hiába láttam hogy jön jobbról és hiába tudtam hogy nek ivan elsőbbsége, mégis telibefostam, és akartam menni."
"Életveszélyes, közveszélyes vagyok"
Szóval vegyél még 10-20 órát és amíg ilyeneket csinálsz, addig jobb, ha nem is jelentkezel vizsgára, mert csak újabb csalódás lesz.
Pedig nem mindenki alkalmas arra, hogy egy másfél tonnás, nagy sebességű castárgyat biztonságosan irányítson az emberek között úgy, hogy azzal ne veszélyeztesse az épségüket. Lőfegyvert sem adhatunk mindenki kezébe...
És ha ennyire kilátástalan az anyagi helyzetedb akkor a helyedben elgondolkodnék azon, hogy valóban az a vezetői engedély-e most a legfontosabb, amit valószínűleg úgysem fogsz használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!