Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Nem tudok elsőbbséget adni....

Nem tudok elsőbbséget adni. Hogy tanuljak meg?

Figyelt kérdés
4 forgamli vizsgámból 3 elsőbbségadás miatt buktam meg. Az első vizsgán elrántottam a kormányt ijedtemben és majdnem karambol lett ha oktató nem fogja meg a kormányt (mert azt hittem ha letérek a vizsgaútról ígyis-úgyis megbukok), de a többi vizsga igazából ugyanaz miatt lett bukás. Második vizsgán azt hittem egy kanyarodó tehrautóra, hogy parkol és nem fog befordulni, harmadik vizsgán kiharcoltam az elsőbbséget mert hagytam magam elengedni, negyedik vizsgán pedig csak simán kihagyott az agyam és hiába láttam hogy jön jobbról és hiába tudtam hogy nek ivan elsőbbsége, mégis telibefostam, és akartam menni. Életveszélyes, közveszélyes vagyok, pénzből teljesen kifogytam, 1 db vizsgára maradt pénzem, munkám meg nincs és a koronavírus járvány alatt nem is vesznek fel sehova. Oktatóm kétségbeesett, semmire nem tud gondolni, mivel lenne meg a vizsga, már váltottam oktatót 3 bukás után, de látjátok, nem segített. Nem, nem fogadom el, hogy nem tudok vezetni, nem fogadom el, hogy életveszélyes vagyok, mindent meg lehet tanulni, ez is megtanulható biztos vagyok benne. Muszáj vezetnem, muszáj jogosítványt szereznem, ez egy nagy életcélom. Ha ez nem lenne meg, el sem tudom képzelni az életemet nélküle. Tehát nagyon akarom. Ezért akarom megtanulni, hogyan tanuljak meg elsőbbséget adni? Kéne az ötödikre átmenni, nem akarok pávra menni.

2020. márc. 16. 16:57
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Nyilván ha 6 évig nem menne a dolog, akkor nem csinálnám, de akkor az életet sem csinálnám tovább, hanem elkövetnék egy szende öngyilkosságot, mert akkor azt jelentené, hogy életképtelen vagyok. Egy hiányos, nem teljes életet nem akarok akkor leélni. De még nem tartunk itt szerencsére, messze vagyunk ettől, augusztus óta próbálkozom még csak, ami azt jelenti elég valószínű csak gyakorlatlan vagyok még, vagy van egy kis porszem a gépezetben.
2020. márc. 16. 17:44
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Azok alapján, amiket leírtál, talán mégsem kellene neked vezetned. Öngyilkosnak sem kell lenned, mert ettől még lehetsz teljes értékű ember. Én például nem tudok focizni meg twisztelni se, mégse akarok öngyilkos lenni. Pedig ha azt elszúrom, nem ölnék meg senkit. Te meg az autóval igen. Hagyd a fenébe.
2020. márc. 16. 17:59
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
mindegy mit csinálsz csak több kérdést neírj ki
2020. márc. 16. 18:08
 14/22 A kérdező kommentje:
De, akinek nincs jogosítványa, az a mai világban nem teljes értékű ember. A vezetés olyan mint a járás, vagy lélegzés. Alap dolog, aki erre képtelen, annak nem sok jó lesz a világban. Aztán a szabadság amit ad az autó, az felecsülhetetlen. Nem az, hogy akarok emiatt, inkább muszáj. Ha nem lehet jogsim vagy autóm, sok értelme nincs tovább. Teljesen bekorlátozódsz, sokkal kevesebbet érsz mint az emberek 80%-a. Szerezném kiélvezni a hosszú országúton a vezetést, Kimenni az államokba és vezetni, élvezni a vezetést, szabadon meglátogatni helyeket, stb. Ezt nem akarom csak úgy feladni.
2020. márc. 16. 18:14
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha páv-ra kell menned, garantáltan nem fogsz átmenni, ezt a megjegyzéseidből megmondom. Neked pszichológusra van szükséged, nem jogosítványra, de komolyan...
2020. márc. 16. 18:44
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan, hogy valaki alkalmatlan bizonyos dolgokra. Előny, ha ezt magától felismeri, és nem erőlteti, különösen ha olyan veszélyes dologról van szó, mint a járművezetés.
2020. márc. 16. 19:38
 17/22 A kérdező kommentje:
Hát de miért lennék alkalmatlan? Még csak kezdő vagyok, persze hogy vannak kisebb hibáim, de már nincsenek életveszélyes hibáim. Amikbe belebuktam, nem voltak életveszélyesek.
2020. márc. 16. 22:21
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

"Amikbe belebuktam, nem voltak életveszélyesek."

Emlékeztetnélek, hogy ezeket te írtad:

"Az első vizsgán elrántottam a kormányt ijedtemben és majdnem karambol lett ha oktató nem fogja meg a kormányt"

"simán kihagyott az agyam és hiába láttam hogy jön jobbról és hiába tudtam hogy nek ivan elsőbbsége, mégis telibefostam, és akartam menni."

"Életveszélyes, közveszélyes vagyok"

Szóval vegyél még 10-20 órát és amíg ilyeneket csinálsz, addig jobb, ha nem is jelentkezel vizsgára, mert csak újabb csalódás lesz.

2020. márc. 16. 22:27
 19/22 A kérdező kommentje:
Hát jó, akkor szerzek valahonnan pénzt. Sajnos van összesen a vizsgár a maradék pénzem, munkám meg még 1 évig biztos nem találok.
2020. márc. 16. 22:42
 20/22 Alex Fly ***** válasza:
100%

Pedig nem mindenki alkalmas arra, hogy egy másfél tonnás, nagy sebességű castárgyat biztonságosan irányítson az emberek között úgy, hogy azzal ne veszélyeztesse az épségüket. Lőfegyvert sem adhatunk mindenki kezébe...

És ha ennyire kilátástalan az anyagi helyzetedb akkor a helyedben elgondolkodnék azon, hogy valóban az a vezetői engedély-e most a legfontosabb, amit valószínűleg úgysem fogsz használni.

2020. márc. 17. 08:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!