Nem tudok nem elájulni az Eü-s tanfolyamon. Hogyan tudok úgy levizsgázni, hogy nem is tudok tanfolyamra járni?
Én anno 30 éve levizsgáztam belőle. Ikszelgetni kellett a kérdéseket a tesztlapon, de semmi élő bemutató meg babafujkálás, meg egyebek.
Vérvételnél elfordulok, mert a saját vérem láványától is képes vagyok ledermedni, ha akkora a mennyiség.
Éles helyzetben ez nálam úgy működne, hogy odab**om valakinek az eü dobozt (ja, jelzem, buszvezető vagyok), aki bírja az ilyet (meg szoktam kérdezni, volt már rá precedens), hogy "tessen szépen odamenni és ellátni, mer' ha én megyek oda, hozzám is mentőt kellesz hívni" -és intézem a hivatalos dolgokat.
Én is hasonlóval küzdök mióta élek. Amikor eü tanfolyamra mentem az oktató megkérdezte ki az aki ilyesmiben szenved. Én jelentkeztem. Mondta, hogy akkor megpróbálja a durva részeket elhadarni, és ha rosszul vagyok szóljak, nyugodtan menjek ki, meg leterített nekem egy lepedőt, hogy nyugodtan le is fekhetek, ha rosszul vagyok. 😂
Nem lettem végül rosszul, de sokszor megkèrdezett minden rendben van-e.
Viszont általánosban volt, hogy elàjultam amikor a szívinfarktust vettük. Kifordultam a padból. Hátra kellett húzni és fellocsolni. Én az ilyen részeknèl mindig kimentem. Neked is ezt tanácsolom, ha olyan rész jön kèredzkedj ki, aztán úgyis kaptok jegyzetet(legalábbis mi kaptunk).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!