Nem tudok nem elájulni az Eü-s tanfolyamon. Hogyan tudok úgy levizsgázni, hogy nem is tudok tanfolyamra járni?
"Ne gyertek hogy pszichés cucc, tudom, de nem tudok mit kezdeni vele."
DE, TUDSZ MIT KEZDENI VELE!
Keress meg egy pszichológust, aki segít megszüntetni ezt a fajta lelki problémát.
Pszichiáter az szakember, a pszichológus meg nem.
Keress fel egy szakembert, ő tud segíteni.
Az első jogosítvány kiadásának feltétele a közúti elsősegély vizsga igazolás bemutatása, de az igazolás megszerzésének nem feltétele a tanfolyam, tanfolyam nélkül is el lehet menni vizsgázni.
A kérdés, hogy vizsgázol le?
Mi történt azokon a tanfolyamokon, ahol elájultál?
Ott nincs vér, némelyik tanfolyamon mutatnak néhány implantátumot, de az sincs mindenhol, sőt többnyire nincs... olyan tanfolyamot keress, ahol nincsenek.
Rossz hír, hogy az elsősegély vizsga alól nem lehet felmentést kapni, tételesen fel vannak sorolva azok a szakmák, amelyekkel mentesülni lehet a vizsga alól, csakhogy azok kivétel nélkül magasabb, egészségügyi végzettséget jelentenek (gyógytornász, nővér, orvos, állatorvos, stb - náluk a diploma az igazolás)
Tehát, vagy tanfolyam nélkül vizsgázol le, vagy olyan tanfolyamra iratkozol be, ahol nem mutogatnak ijesztő implantátumokat.
Újra élesztés bemutatása kötelező gyakorlat - a próbababától is rosszul vagy?
Az alap probléma kezelésére pedig pszichológus, pszichiáter a megoldás.
Akkor a pszichológus micsoda? :) Gondolom a 3+2 év egyetem plusz 2-5 év szakosodás az nem tesz valakit szakemberré szerinted...
A pszichiáter pedig 6 év egyetem (osztatlan) és utána 5 év szakirány. Az már igen, az már "szakember".
Mást tanul a kettő. Mindkettő szakember a saját témájában, ha komolyan vette a tanulmányait meg gyakorlatait.
Viszont a kérdezővel mit kezd egy pszichiáter? Felír neki 2 mg Rivotrilt? Nem így működik...
Inkább pszichológiai terület alá tartoznak az ilyen fóbiák.
Illetve megkérdeztem édesanyámat, aki jelenleg pszichiáter orvosigazgató, hogy ő melyik irányt ajánlaná, amire az volt a gyors és tömör válasza, hogy:
"pszichológia..."
Hogyha egy "szakember" is ezt javasolja, akkor mi van? :)
#6 vagyok
Privátban kifejtem, mert értelmes embernek gondollak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!