Hogyan oldhatnám meg azt hogy munkarendem miatt betudjak járni a vezetői tanfolyamra? ( többi alul)
Figyelt kérdés
úgy dolgozok hogy két napot megyek dolgozni és két nap pihi és ezért nem tudok mindig bejárni a tanfolyamra2014. szept. 2. 17:11
1/6 anonim válasza:
tanfolyam nélkül is meg lehet tanulni...
2/6 anonim válasza:
Csináld meg az elméletet neten, a gyakorlatot meg az oktató a munkarendedhez fogja igazítani. Szerintem ez a legegyszerűbb.
3/6 anonim válasza:
KRESZ tanfolyam nem számít. Vegyed meg a könyvet és tanuld meg.
Vezetés már egyszerű lesz, ott a tanárral megbeszéled mikor akarsz menni.
4/6 anonim válasza:
Én hétvégi kurzuson voltam, 2 hét alatt megtanultam.
5/6 A kérdező kommentje:
neten is meglehet csinálni a kreszt hogy nem kell bejárni és azt hogy?
2014. szept. 3. 14:14
6/6 anonim válasza:
Persze, hogy meg lehet. A legjobb, ha olyan sulit keresel, ahol van lehetőség a netes tanulásra, de ha nincs a közelben olyan, akkor egyedül is regisztrálhatsz és elvégezheted a tanfolyamot és kresz vizsgát is tehetsz és csak utána mész sulihoz. A tanfolyam 15ezer forint, a vizsga pedig 4600 forint. Ezeket az összegeket át kell utalni. Én már pontosan nem emlékszem, hogy hogy regisztráltam, de ha érdekel, akkor utánanézek és leírom. Az a lényeg, hogy modulok vannak, összesen 4 és minden modul után "vizsgát" kell tenni a gép előtt, ha végeztél az egész tanfolyammal, akkor pedig egy próbavizsgát, amit többször is megtehetsz, de legalább egyszer sikeresnek kell lennie, ha vizsgázni akarsz. Kiválaszthatod, hogy hol laksz és hozzád hol van legközelebb vizsgahely és gyakorlati oktatót is választhatsz a neten is regisztráció után, ha van neked szimpatikus, aki a kiválasztás után fel is veszi veled a kapcsolatot. A gép méri, hogy mennyi ideig használod az oldalt, legalább 10 óra számítógép előtt töltött idő szükséges a vizsgához. Akkor töltheted le a tanfolyam igazolást és mehetsz vizsgázni. Nekem 11 óra volt az A2 úgy, hogy előtte volt már B jogsim, úgyhogy én csak a lényeget olvastam el, úgyhogy nem sok a 10 óra, ha valaki figyelmesen olvassa végig. Képekkel is illusztrálja az adott esetet és animációval is. Szerintem mindent leírtam, de ha kérdésed van, akkor írj és válaszolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!