Kötelező kresz tanfolyamra járni ahhoz, hogy kresz vizsgára mehessek?
Figyelt kérdés
Nincs időm sajnos bejárni kreszre, mivel az órák délutánonként vannak és én akkor dolgozok. Szabadnapjaim is össze-vissza vannak, mivel vendéglátásban dolgozok.
A kérdésem az lenne, hogy ha itthon megtanulom a kreszt, valamint számítógépen csinálom a kresz programokat és elmegyek vizsgára, az úgy szabályos-e? Tehát, hogy anélkül megyek vizsgára, hogy járnék autósiskolába.
Ha pedig már meglenne a kresz-em, akkor nyílván beiratkoznék egy autósiskolába a rutin illetve városi vezetés miatt.
2014. okt. 6. 13:16
1/7 Dörmögő válasza:
Bizonyos óraszámon részt kell hogy vegyél. Ha nem vennél részt akkor nem mehetnél vizsgára, plusz az iskolát is megbüntethetik emiatt.
2/7 A kérdező kommentje:
De úgy mennék vizsgára, hogy autósiskolával nincsen kapcsolatom, meg szerződésem. Ez így nem oldható meg?
2014. okt. 6. 13:19
3/7 anonim válasza:
Nem.
Én is így voltam vele, ezért elmentem egy intenzív tanfolyamra, 2 hétvége, bejártam, otthon megtanultam és kész.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :) Akkor majd kitalálok valamit, hogy legyen valahogy időm bejárni. :)
2014. okt. 6. 13:26
5/7 anonim válasza:
Az iskolával muszáj szerződésben lenned, de megbeszélés kérdése szerintem. Bizonyos óraszám legyen meg az a lényeg. Személy szerint én is hasonló helyzetben voltam, 50km-re dolgoztam lakhelyemtől, viszont az iskola is itt volt. Az oktatóval én meg tudtam beszélni hogy nagyon kevés elméleti órán tudok ott lenni, de önszorgalomból tanultam bőven. Elsőre sikerült a kresz is és a forgalmi vizsga is, szóval ha nagyon akarod és megbeszéled velük megoldható. Sok sikert előre is, és balesetmentes közlekedést kívánok! :)
6/7 anonim válasza:
Sok helyen vannak hétvégi tanfolyamok is.
7/7 anonim válasza:
Vannak olyan autósiskolák ahol lehet e-learning tanfolyamot csinálni, számítógépen tanulsz akkor amikor akarsz. Így van szerződésed az iskolával és akkor tanulsz amikor ráérsz. Ez szabályos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!