KRESZ vizsga előtt kötelező valamilyen tanfolyamra járni? Nem lehet ezt a pénzt megspórolni?
Mivel kötelező huszonvalahány elméleti kresz tanórán résztvenni, ezért nem tudod megspórolni. Az már az autós iskola saját felelőssége ha egyeseknek megengedi a lógást. De szerintem azt sem tömegesen szokták. Ugyanis mondjuk ha van egy ellenőrzés akkor 1-2 tanuló hiányzásánál még talán el lehet sütni, hogy épp akkor beteg volt.
Egyébként a személyes véleményem nekem is az, hogy nem értem miért kötelező. Sokak akkor is alig bukdácsolnak át, ha részt vesznek rajta, mások meg lazán teljesítik a követelményeket anélkül is.
ahova én jártam speciel minden órán névsorolvasás volt, és aki nem jelent meg, annak be kellett pótolnia az előadást.
én egyáltalán nem tartom hülyeségnek , hogy kötelező.rengeteg dolgot tanultunk, ami sem a könyvben, nem a tesztkönyvben nincs benne.persze jöhetnek azok a kommentek is hogy majd a forgalom megtanít, de azért valljuk be, én sem szívesen sétáltatnám a kisgyerekemet olyan emberek közt az utcán, akik csak épp átcsúsztak a kreszen, vagy jól bemogalták azt.(sokan az elsőbbség-szabályokkal sincsenek tisztában)személyes vélemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!