Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mit csinálunk az első rutin...

Mit csinálunk az első rutin órán? Mi az amiket már tudnom kéne erre az órára?

Figyelt kérdés
Légyszives írjatok nekem pár fontos dolgot, aminek ismeretében kell lennem az első órán. És am mit fogunk csinálni? Kicsit parázok...
2010. júl. 17. 11:18
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%

Én nem hiszem el, h neked 30 óra vezetés után jogosítványod lesz ... :S bocsánat,d e remélem nem... Pont elégszer törték össze a kocsimat az ilyen anyu apu kedvencei, plázából kijövet mások elött villogni hopp neki a kocsinak... És otthagyják ... Emlékszem 17 voltam amikor osztálytársamnak a silu elött vagizó hülyegyerek nekiment a kocsijának és mintha misem történt volna... és el se akarta ismerni... najó kis fizikai nógatással rábirtuk:)

Én azt mondom n em kell neked sietni az első rutinra... szólsz apu/anyunak v vmi ismerősnek akinek van 1 régi szakadt kocsija és kint az elhagyott parkolóban tanítson meg vezetni...

Én is így tanultam annó 13 évesen a trabin :)

2010. júl. 17. 13:03
 12/21 anonim ***** válasza:
de basszus mért kel tanítani arra van az oktató és felesleges parázni mert a rutinpályán úgy is tötymörögni fogtok. de ő úgyis mondja hogy mit csinálj menj oda és kész... az már más kérdés hogy én két órát vettem rajta és harmadikon vizsgáztam :):D
2010. júl. 17. 13:32
 13/21 A kérdező kommentje:
Nah, voltam és tök jó volt. Nem is fulladtam le egyszer sem:D Jófej az oktató, bár kicsit meglepődtem, h egy óra az 45 perc:O de végülis, biztos mindnehol ennyi. Amúgy nem vagyok apuci, anyuci kis picikéje, se plázap*csa nem vagyok. KÉpzeld, ha vmiből megbukom, akk a pótvizsgát már én fizetem, úh baromi sokat készülök mindenre... Egyátalán nem is ismersz. A lényeg nem akartam égetni magam az oktató előtt. És nem is égettem, hiszen tudtam rendesen a pedálokat(egy válaszolónak hála:)), a műszerfalon, h mi miért világít és mi az, az ülés beállítást, a lámpákat:) tehát megvagyok elégedve magammal:D
2010. júl. 17. 14:11
 14/21 anonim ***** válasza:
0%

EEEz igen... meg is lehetsz... apukádtól miért nem merted ezeket megkérdezni?

Szóval szüleid kifizetik neked a jogosítványt... mondjak vmit? én saját magamnak fizettem a motorjogsit is és az autót is meg mindent cakompakk, elégsokat güriztem érte, de megérte, mert mindenből elsőre átmentem, megtanultam normálisan közlekedni, és ér vmit nekem a jogosítvány, tehát nem vezetek ittasan meg stb amit a többi fiatal meg leszar...

És igen, téged nem ismerlek, de a "fajtádat" nagyon jól... :D

2010. júl. 18. 12:45
 15/21 anonim ***** válasza:

12:45

Gratulálok a logikádhoz... Ha már valakinek a szülei fizetik a jogosítványt akkor nem tanulhat meg normálisan vezetni és mindjárt részeg sofőr lesz belőle aki folyamatosan balesetet fog okozni...

Te jó ég... Ebben kb annyi logika van, hogy ha szülők neveltek fel akkor sz*r ember vagy és önállótlan aki életre képtelen, mert anyuci apuci hagyta, hogy náluk lakj...

2010. júl. 18. 12:52
 16/21 A kérdező kommentje:

"2:45nek, igen kifizetik a szüleim a jogsimat, mivel kifitették a testvéremnek is. Ő is megkapta ezt a pénzt, én is megkapom ezt a pénzt. Am nem akarok lesüllyedni a szintedre, de tudod, nem csak a jogsi kerül pénzbe, van nekem nyelvizsgám-én fizettem, van ECDL bizim, 2-ből buktam, apórvizsgákat nekem kellett fizetni, van egy tavaly nyári fizetésem, aminek a 3/4-e még megvan, saját megtakarított zsebpénzemből(amit a szüleimől kapok, mivel nem dolgozom)járok el bulizni, veszek új ruhákat.

Még soha nem volt olyan elvetemült ötletem, h embereket fajtákba soroljak ilyen szempontból... de igen, te nagyon okos vagy és ügyes, de ne várd, h attól, mert te kifizetted a jogsidat mindenki majd elédborul...

2010. júl. 18. 14:46
 17/21 anonim ***** válasza:
12:45 ez lehet hogy neked nem a szüleid fizették, nekem igen én most csinálom és eddig minden megvolt elsőre már csak a városi vizsga van vissza és azt is elárulom hogy lehet megiskoláználak téged akár hol.... és akkor elmehetsz a megtanultam autózniddal... és ugyan úgy mint a kérdés feltevőénél ha megbukok ugyanúgy én fizetem....
2010. júl. 18. 21:00
 18/21 anonim ***** válasza:

jah a kor lemaradt :D

17/F

2010. júl. 18. 21:02
 19/21 anonim ***** válasza:
Nekem nem fizetik, sem a kocsit, sem a jogsit. Egyelőre munkanézőbe vagyok, majd kiderül. Kérdés hogy kocsim miből lesz, majd megoldom. DE; nem állítom azt hogy jobb sofőr aki maga állja a tanfolyamot. Ha megengedhetnénk akkor nekem is állnák, de attól nem lennék kevésbé felelős ember. Nem vagyon, hanem nevelésfüggő. Engem önállóságra neveltek mindig is, és ez nagyon jó. De a gazdag is lehet hülye az élethez, és a kevésbé jó helyzetben élők is. Nem pénzfüggő hogy mit mennyire becsülsz meg, csupán nevelés kérdése. A gazdagok máshogy nevelik a gyerekeiket, mert úgy vannak vele (bocsánat a kivételnek) hogy mindegy hogy tanul mert gazdagok, a szegényeknek pedig általában több eszük van az Élethez.
2010. júl. 18. 22:05
 20/21 anonim ***** válasza:
0%

21:02

kedves, hogy így látatlanba akárhol megiskolázol:D És hol iskolázol emg a rutinpályán? ahol eddig vezettél? : DDD A bólyák közt... v esetleg a hiperszuper tanulóautón amiben 6 pedál van?:DDDD

Na ne nevettess:P 19 éves vagyok most, 13 évesen kezdtem el egyedül vezetgetni, 15 évesen már az iszonyat tuningtalicska kockaladákkal nyomtuk forgalomtól elzárt hegyi úton... tehát azért szereztem már 17 éves koromra 1 kicsi rutint... de forgalomtól elzárva, biztonságosan, maximum a saját autómban kárt okozva... nemúgy mint ti kedves most jogsizók, h jajdeszép jajdejó 2-3 éves 3milliós autón tanulok vezetni... persze h nem fogsz vigyázni az autókra...

V még esetleg ott van a versenypálya... bár ott kicsit előnyt élvezek, vezetgettem pár autót köztük 1x egy picit egy EVO IX-et is... elárulom el se tudnál velük indulni ;)

Na akkor hol iskolázol meg?:D

2010. júl. 19. 15:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!