Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első rutin órán mit csinálunk...

Első rutin órán mit csinálunk majd?

Figyelt kérdés
Mindent érthetően elmagyaráznak?
2008. júl. 27. 13:10
 1/4 anonim ***** válasza:
52%

Már volt ilyen kérdés.

Magyaráznak, majd autó beindítás - és lehet, hogy valamennyit mentek is vele.

2008. júl. 27. 14:15
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Az az oktatótól függ, azt ne várd, hogy mindent a szádba rágnak, szóval olyanokat minimum tudni kell, hogy melyik a gázpedál. Viszont ha kérdezel, akkor biztos elmondja amit nem tudsz.
2008. júl. 27. 14:16
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

én először reggel 6kor vezettem.

Még nem volt nyitva a rutinpálya, úgyhogy kertesházas kisutcás helyen vezettem. Be is voltam szarva rendesen.

Megmutatta, melyik a fék, melyik a gáz (ahoz nem volt szabad nyúlni), melyik a kuplung, meg hol az irányjelző. Aztán hajrá.

Szerintem nincs mit érthetően elmagyarázni. Vannak az irányítószervek aztán próbálokozik az ember. Csinál valami hülyeséget, akkor az oktató kivédi és elmondja, hogy mi volt a baj. Aztán lehet újra próbálkozni.

nem kell beszarni, igazából nincs a dologban semmi bonyorult. Simán bele lehet rázódni.

2008. júl. 27. 14:36
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi utána láttam én is,hogy van ilyen kérdés kiírva.

De mindenesetre köszönöm a válaszokat is.

Azért kérdeztem, mert apu is próbálkozott elmagyarázni aztán nekem vhogy nehéznek tűnt:S:D

2008. júl. 27. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!