Milyen lesz a jogosítvány szerzés, ha már tudok vezetni?
Figyelt kérdés
Január végén kezdeném el a B-s jogosítványt, minden hétvégén szoktam vezetni magánterületen 1 órát kb., ezt kb. 2 hónapja csinálom, már egész jól megy szerintem, már engednek egyedül is vezetni. Milyen lesz a jogosítvány szerzés akkor, ha az oktató az első órán látja, hogy nem okoz már gondot a vezetés? Lehetséges, hogy már a második órán kivisz forgalomba? Akik így mentek oda, azok légyszi írják le milyen volt. (Tudom, az autós iskola arra van, hogy megtanítsanak vezetni, de ha van lehetőségem megtanulni már előtte, akkor gondolom nem lesz hátrány, hogy nem ott kell megtanulnom) Persze még csak vezetni tudok, nem közlekedni. 16F2019. okt. 16. 22:32
11/15 anonim válasza:
A vezetés és az autó kezelése közel sem ugyanaz. Vezetni akkor tudsz hogyha tudod gyakorlatban alkalmazni az összes kresz szabályt, és kezelni a váratlan helyzeteket, amiből van bőven. Az autót kezelni nem ördöngősség, csak a pedált kell nyomkodni a kormányt tekerni és váltani. Te megtanultad az autó kezelését, az amit te csináltál viszont a forgalomra még nem készített fel. Én az élő órákon rögtön forgalomban kezdtem, pedig soha nem ültem előtte kormány mögött. Neked valahogy úgy lesz akkor hogy kb ott kezdesz mint ahol más a 8-10. órája körül tart. Könnyűnek hangzik a vezetés, de hidd el, nem annyiból áll hogy tudom nyomni a gázt az utca végéig. De ha ügyes vagy 25 órára simán levizsgázol. Viszont az oktatót megkérheted hogy mivel van egy kevés tapasztalatod ne tanpályán kezdj, valószínüleg meg fogja engedni.
12/15 anonim válasza:
Első órámon, nem élő órákon, bocsi, autocorrect.
13/15 anonim válasza:
Én úgy mentem oda rögtön az első órára, hogy előtte 2x200 métert vezettem, azt is egy egyenes úton, kettesig váltva, dízel autót. Az oktatókocsi benzines volt, az oktató kb fél órát magyarázott az autóról egy parkolóban, aztán irány a forgalom. Mondjuk más kérdés, hogy félúton abbahagytam a jogosítványt, mert nem ment a dolog, egy csalódás volt az egész.
14/15 anonim válasza:
Ne haragudj, de akkor az oktatód volt a pancser. Sajnálom, hogy félbehagytad emiatt.
15/15 A kérdező kommentje:
Azért 2x200 méter tényleg eléggé kevés, főleg, ha az volt az első vezetésed :/
2019. okt. 22. 18:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!