Amikor először vezettetek az oktatóval jogosítvány szerzés alatt mi volt olyan ami nem ment, vagy volt valami baki?
Első, az meredek! Én amikor először ültem az autóba, bekötöttem az övet, beállítottam a tükröket és azt mondta az oktatóm: Átmegyünk Csepelre, te fogsz vezetni! Annyi, hogy előtte elmagyarázta mi micsoda, de ennyi volt. És átvezettem a másik kerületbe, úgy, hogy előtte korábban egyszer ha próbálkoztam vezetéssel. :-) Egyből bedobott a mély vízbe és így sikerült is megtanulnom kezelni az autót elég hamar! :-) Most vizsgáztam nem rég, elsőre sikerült!
21L
Nem volt komolyabb gond, csak annyi hogy akkor vezettem először forgalomban és nem voltam akkora boyracer mint most.
Kanyarodtam jobbra főútvonalra, szemből ugyanerre a másik, STOP táblánál megálltam, körülnéztem (lassabban mint most tenném), majd elindultam volna, de a szemből kanyarodó türelmetlen volt és nagy gázzal kivágódott, úgyhogy félig kikanyarodva meg kellett állni és újra elindulni mikor már elment.
Ezen kívül minden rendben ment, gyorsan le is egyeztettük a rutinvizsga idejét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!