Jogosítvány szerzés hogyan is van?
17 évesn mehetek és le tehetem ?
Szertném gyorsítani a helyzetet 3 hét alat le lehet tenni a jogsit?
Menjél csak nyugodtan nekem is 14 éves korom óta meg van a segédmotor jogsim és amit lehetett A1,B,C,CE,TR,D PÁV 1,2,3 stb. meg szereztem olyan kategóriákat is amit al életbe nem fogok nem használtam nem használok ! :)
A jogsi jó dolog minél előbb annál jobban jársz árban is és vizsgakövetelményekben is.
A jogsi meg van 1 hónap max 2 hónap attól függ mennyi időd van járni okításokra az elméleti vizsga nem vészes egy teszt könyvből be lehet az egészet nyalni! :)
A kedves kommentálóknak csak annyit üzenek hogy ezt ménnél fiatalabban kell el kezdeni !
Amikor jók a reflekszek meg 100% os valaki és azokra haragszom akik 68-75 évesen is ott ülnek a kormánynál és sorozatban okozzák a baleseteket, ez nem kor függő mert lehet öregbe is meg fiatalba is degenerált itt nem a kor a döntő hanem személyiségfüggő az egész.
Elárulom nektek hogy személyautóból kb 200 kilóméterem van levezetve vizsgával együtt.. persze.. Teherautóból Kamionból Motorból csak vizsgáztam sosem dolgoztam benne egy centit sem semmi gyakorlatom nincs egyikből sem!
20 évesen el mentem Trolibuszvezetőnek a BKV hoz és 21 évesen meg buszvezetőnek mindenféle gyakorlat nélkül gyakorlatom csak troliból meg buszból meg villamosból van és kifújt!
6 éve dolgozom a közlekedésben mindenféle baleset nélkül koccanások voltak meg még kezdőként a garázsba lecsaptam egy két tükört és ennyi..
A legnagyobb belesetem annyi volt hogy egy másik álló buszba beletolattam akkor kelett valami 50 ezret fizetnem és kész le kopogom.. De aki ilyenbe dolgozik annak ez már rutin és emberek vagyunk hibázunk ennél nagyobb baj sosem legyen! :)
Kitartást neked vizsgázz le sikeresen és normális kereteken belül lehet menni! :)))
Napsütéses napot mindenkinek :D
F/26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!