Jogosítvány szerzés iskola mellett?
Leigazolják XD
Ezt te se gondoltad komolyan. Amikor elkezdted nem tudtad, hogy szeptemberben iskolakezdés van?
Én az elejétől a végéig suli mellett csináltam meg,nem volt vészes egyáltalán.Mondjuk neked nehezebb dolgod van hiszen sz oktatód csak délelőtt dolgozik,nekem volt hogy 2-kor meg 3-kor mentem vezetni.
Esetleg hajnalban lehetne 1 órát de az meg senkinek se jó hogy 4-kor keltek.Ha ez nem lehet akkor váltanod kell,nincs mit tárgyalni.
Egyszer mentem el suliból szülői igazolással vezetni, akkor is alig akartak kiengedni, kötekedett az ig.helyettes.
Egyébként mindig órák után mentem. Szerencsére az én oktatóm 8-tól fél hétig dolgozott.
Tavaly szereztem jogosítványt, a gyakorlati órákat január végén kezdtem, áprilisban vizsgáztam. Általában 2 alkalommal mentem egy héten.
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!