Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hazáig futottam félelmemben a...

Hazáig futottam félelmemben a kutyával. Ordítozó sofőr, baleset nem történt. Tényleg én voltam a hibás? (többi lent) 18/l

Figyelt kérdés

Még mindig a torkomban dobog a szívem, annyira megijedtem. Nyugodtan jöttünk hazafelé a futtatóból, kutyám kissé felspanolva, de visszafogtam, normálisan ment. Megálltunk egy parkoló mellett, a járdán. Jön a kocsi, az lassít lassít és lassít, míg végül annyira kevés maradt, pedig egyből akár 100-zal is mehetett volna, hogy egy öreg néni is komótos tempóval átér. Ergo azt hittem, megáll, az üveg mögé nem láttam, sötét volt.

Elkezdtem sietve menni, mert hát a nyugdíjas tempó változatlan volt, és két és fél méterről beszélünk csak. Erre a sofőr begyorsul, én ijedtem futni kezdek a járdára. A sofőr utánam ordít, hogy "Gyere vissza k**sög b*z*, agyhalott, megverlek " és ilyeneket vágott a fejemhez. Nem kellett több, a lámpákat leszámítva, ahol könyörögtem, sátántól kezdve az úrig, zöldüljön, hazáig rohantam a kutyával mindig-mindig visszanézve.

Most így tényleg én vagyok a hibás? Először nyugdíjas tempó, nem vicc, már félig a féken volt a lába, mi több mint egy méterre voltunk a kocsitól, erre hirtelen felgyorsul majd lefékez, utána ordít.

2019. aug. 14. 21:37
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Mellesleg, még leírom, hogy nem egy-két ember volt már, akik neten sértegették egymást nem éppen találó szavakkal, de az sem ritka eset, hogy a kettővel fölöttünk lévő lakók (anya, apa + gyerek) ordítoznak egymással, ez minden este, de van amikor a kislány kiabál be valami olyan erős, de hül*e szót, hogy attól egy apáca kitér a hitéből, nekem meg leesik az állam, hogy beszél 8-9 évesen, bár igaz, az apja valószínűleg akkor éppen félig már részeg. Sok olyat mondanak egymásnak, de nem csak ők, hanem sajnos ismerősök is, amik csaj jönnek a szájukon gondolkodás nélkül.

És nem, nem kamu. Aki nem hiszi el, nem kell elhinni. Nekem nem szórakozásom kiírni pont egy ilyen kérdést, hogy elüssem az időt. Sajnos ez volt, én örülnék, ha nem lenne igaz, mert tényleg tartottam attól, hogy kiszáll a kocsiból és megver, kutyámmal együtt, ne adj isten kés is van nála, és ami rosszat el tud az ember képzelni a sötétben egy ordibáló alakkal.

2019. aug. 15. 10:37
 12/13 anonim válasza:
25%
Szerintem a sofőr tényleg bunkó volt. Sajnáljak kérdező. De legközelebb jobban figyelj a forgalomra és a közlekedési lámpákra :)
2019. aug. 17. 16:43
 13/13 A kérdező kommentje:
Ha lett volna lámpa, figyelek. Csak nem volt, ahogy forgalom sem, mármint a kocsit leszámítva. Egy közeli lámpát és a kocsi lámpáját leszámítva sötétség fedte a környéket.
2019. aug. 17. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!