Ha koccanok az én hibámból és 100%-ban elismerem a felelősségem, akkor is hívhat rendőrt akibe belementem?
Figyelt kérdés
Megtörtént eset. Belementem egy autóba, az én hibám volt, el is ismertem, betétlap is volt nálam, elnézést kértem és mondtam hogy töltsük ki. De a sofőr elkezdett velem kiabálni, meg elővette a telefonját hogy rendőrt hív. Mondtam neki hogy erre semmi szükség hiszen elismerek mindent. Ő felhívta őket, én meg beszálltam a kocsimba és ott hagytam, ha már rendőrt hív akkor úgy is megkeresnek otthon. De ez tegnap volt azóta nem kerestek.2019. jan. 10. 12:02
21/29 A kérdező kommentje:
persze védjétek csak azt aki a rosszindulatú..
2019. jan. 10. 17:52
22/29 anonim válasza:
Mi a tökömért kellene bírságot fizetned ha nem te hívod ki a rendőrt?
23/29 anonim válasza:
Előtte meg azt írod, hogy nem érdekel a pénz.
24/29 anonim válasza:
Kérdező! Mik a fejlemények? Jöttek érted? Vagy nem?
25/29 anonim válasza:
Azért amilyen arca van remélem megrakják a rendőrök.
26/29 A kérdező kommentje:
Még mindig semmi
2019. jan. 14. 12:16
28/29 A kérdező kommentje:
remélem megtanulta a leckét
2019. jan. 14. 18:31
29/29 anonim válasza:
Ki?
Mert itt csak mi tanultunk. Pontosan annyit hogy el kell húzni a helyszínről ha nem akarjuk hogy felelősségre vonjanak, akkor se ha pontosan tudjuk mekkora taplóság miután másnak nagy mértékű vagyoni kárt okoztunk.... de ugye ez pár embernek nem lelkiismereti kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!