Ha koccanok az én hibámból és 100%-ban elismerem a felelősségem, akkor is hívhat rendőrt akibe belementem?
Mert nem korrekt dolog hogy koccanok, fizetek és még bírságot kellene is fizetnem, ez csak a másik szivatásáról szól, nekem nem lett volna gond kifizetni, de valaki beleroppant volna.
Ez csak szimpla gonoszság volt a részéről amivel szemben 0 a toleranciám.
Így hogy elmentél még nagyobb bírságot fogsz kapni é mehetsz bíróságra mert bizony fel vagy jelentve. Eddig azért nem kerestek mert nyilván nem tudják még hogy hol laksz ha az autód más címre van bejelentve például vagy más nevén van.
Egyébként hívhat rendőrt ha akar, nem akadályozhatod meg, és ha ott maradtál volna de ugyanúgy elismerted volna hogy 100% osan te vagy a hibás akkor csak minimális pénzbírságot szabta volna ki a rendőr főleg ha el ismered hogy figyelmetlen voltál. De mivel otthagytad őt így ezzel azt a hibát vétetted hogy már cserbenhagyással simán feljelentett és ez már súlyosabb következményeket von magad után. Ha nem akarod hogy hajnalok hajnalán rád törjék az ajtót akkor önként menj be a rendőrségre és mondd el hogy mit tettél, mert ezzel nagyon sokat enyhíthetsz a körülményeken, és mivel a rendőrök munkáját is megkönnyíted ezzel így olcsóbban megúszhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!