Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Most vettem észre, hogy 2...

Most vettem észre, hogy 2 hónapja lejárt a jogsim. Mire számíthetok? Mennyit fogok fizetni a hosszabbításért?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 13. 00:43
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanannyit, mint "normál" esetben: az időszakos orvosi felülvizsgálat és az új okmány kiállításának díját. A kutyát nem érdekli, mikor járt le a jogosítványod, nem büntetnek érte.
2010. ápr. 13. 00:51
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Örülj neki, hogy nem a rendőr vette észre! Nekem közúti ellenőrzésen derült ki, büntit fizettem.

Neked csak a normál díjat kell fizetned, nincs büntetés.

2010. ápr. 13. 08:14
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha lejárt a jogosítványod,nem vagy köteles meghosszabbítani,akár évek óta is lejárhatott senki nem szól érte és meg sem büntetnek. Anyámnak 10 éve lejárt,igaz volánhoz sem ül.

Az viszont egész más tészta,hogy vezetni csak érvényes jogsival lehet.

Na de te vezettél azóta mióta lejárt ? Ugye nem.

2010. ápr. 13. 08:40
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Büntetés nem jár érte, hacsak nem a rendőr vette észre.

A vezetői engedély ára 4000 Ft 62 éves korig. E felett 1500 Ft csekken fizetve, melyet az okmányirodában kapsz meg.

Az orvosnál is kell fizetne kb. 5000 Ft körüli összeget.

2010. ápr. 13. 18:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!