Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Most ezt nem értem, elég csak...

Most ezt nem értem, elég csak itt megkötni vagy le is kell mondanom?

Figyelt kérdés

Értesítés KGFB évfordulóról - ABC321

Tisztelt XY!

Nyilvántartásunk szerint a(z) ABC321 rendszámú, DAEWOO gyártmányú gépjármű kötelező gépjármű-felelősségbiztosításának (KGFB) évfordulója 2025.02.25, 60 nap múlva esedékes!

Mi az Ön teendője?

Hasonlítsa össze a piac valamennyi KGFB biztosítójának ajánlatát és döntse el, jelenlegi szerződését folytatja vagy biztosítót vált!

Konkrétan kitöltöttem ezt a kalkulátort, és adott olyat ami fele a mostanitól,ott csak azt kiválasztom,és a többit intézi a netrisk?

tegnap 17:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Kiválasztod, hogy megkötöd, beírsz minden adatot, kapsz egy visszaigazoló emailt és a többit intézik. Arra figyelj, hogy mindent pontosan adj meg.
tegnap 17:13
 2/5 A kérdező kommentje:
Szinte minden adatot automatikusan kitölt az oldal, de ilyet még nem csináltam, és azt sem akarom, hogy itt rányomok, és valami hiba lesz és ezmiatt megbüntetnek.
tegnap 17:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Érdekes, nekem tele volt kitöltendő adattal. Forgalmi számától, rendszámon keresztül, motorkód, kártörténeti szám, mindent kért. Ezeket ki kell tölteni, mindent reálisan és jó lesz. Nem kell félni tőle, én mindig itt kötöm és jó lesz. Amit automatikusan kitölt azt is ellenőrizd le, hogy biztos jó-e.
tegnap 17:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen, a masikat lemondja a netrisk, nincs több dolgod.
tegnap 17:31
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm megkötöttem.
tegnap 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!