Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Hogyan irassam át az autót?

Hogyan irassam át az autót?

Figyelt kérdés

Pénteken vettem egy autót, ma délután volt az eredetvizsga.

Úgy terveztem, hogy vagy holnap délelőtt vagy két ünnep között átíratom. Erre most mondja ismerősöm és tényleg így van, hogy január 6-7 körül lesz csak legközelebb okmányiroda.

Most így hogyan irassam át? A 15 nap le fog járni. Eredetvizsga nélkül nem lehet átíratni. Az meg most készült el délután 5-kor.

Magyarul 1 órám lett volna össz vissza.

tegnap 18:31
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Azért ne az ismerősödnek higgy, hanem nézd meg a hozzád közeli kormányablak ünnepi nyitvatartását. Nálunk pl 2024. december 24-től 2025. január 1-ig zárva, tehát másodikán már lehet ügyet intézni.
tegnap 18:36
 2/3 anonim válasza:
tegnap 18:36
 3/3 anonim ***** válasza:

A közeli megyeszékhelyen néztem: december 30-án és 31-én is lesz ügyfélfogadás; pl. D.Á.P. regisztrációra 31-én még szabad foglalható időpont is van; január 2-ára és 3-ára több is: [link]

A másik irányban, nem sokkal messzebb levő városban január 2-ára és 3-ára van egy csomó online foglalható időpont pl. gépjármű átírásra: [link]

tegnap 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!