Hogy járunk jól ebben az esetben? Mit tudok tenni ha koccanás után jóval észrevettem más hibát is amit a fél okozott?
Figyelt kérdés
Ma belém jöttek az ember elismerte hogy ő okozta, leesett a rendszámom, ami be lyukadt. Ő felhívott engem hogy kéz alatt elintézhetnénk-e nem szeretné a bonusát elveszíteni, mondtam hogy rendben meglátjuk hogy mi mennyibe kerül.
Később vettem észre hogy a lökhárító is beszakadt, amit a papírra sem jegyeztünk fel. Felhívtam a másik autóst hogy ez van még, és ha gondolja fizessen ki 40 ezer forintot.Azt mondta neki ez nem éri meg, mert így is úgyis annyit fog bukni a bonuszán is ha 2 évet nézünk még. Viszont attól félek hogy a biztosító ezt nem fogja kifizetni, és a másolat is a másik félnél van és látszik hogy nem lehet az rá írva.
2015. dec. 29. 20:38
1/7 anonim válasza:
Megveregeted a válladat, hogy milyen marha ügyes voltál, mert kéz alatt, okosba' megoldottad a dolgot. Majd legközelebb elgondolkodsz rajta, hogy érdemes-e ügyeskedni vagy mégiscsak a hivatalos utat választod, még akkor is, ha azzal több ügyintézés jár.
2/7 A kérdező kommentje:
Még semmit sem intéztünk, kéz alatt sem.
2015. dec. 29. 20:50
3/7 anonim válasza:
Valamilyen papírt írtatok? Ha igen mit? Képek készültek? Ha igen melyik autóról?
4/7 A kérdező kommentje:
Ő csinált egy kis képet egy pici horzsolásról. Baleseti bejelentőt csináltunk, az felnő nálam van aminek erősebb az írása a másik pedig nála.
2015. dec. 29. 22:00
5/7 A kérdező kommentje:
Azt bele írta hogy elismeri hogy a rendszám miatta leesett.
2015. dec. 29. 22:01
6/7 anonim válasza:
A biztosítók konkrétan nem érdekli, hogy a sárga-kékre mit írtatok! Besétálsz a károkozó biztosítójához, kitöltesz egy másik bejelentőt, kérsz egy szemlét. Az ügyintéző megnézi az autót, előtte vagy közben felhívod a figyelmét arra, amit nem vett észre. Egyszer csak fogsz kapni egy kalkulációt. Egyszerűbb esetekben már a helyszínen megmondja a kárszakértő, hogy mennyi pénzt fog utalni a számládra, ami a legtöbb esetben több, mint amennyiből bontott alkatrészekkel megjavítod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!