Koccanásom volt. Elismertem a hibát, nem volt nagy kár. Betétlapokat kitöltöttük és békében táborunk a helyszínről . Ezek után a biztosítók rendezik egymás között a dolgokat és ennyi? Mik a következmények?
Attol függ mekkora az okozott kár! Bizonyos érték határ alatt na meg ha elötte nem volt semmi hasonló károkozásod
akkor nem valószínü hogy változna a besorolásod!
Ugy tudom ha 100 ezret nem haladja meg a kár, akkor
különösebb herce- hurca nem lesz, a károsult le adja
a papirokat a biztositójánál, esetleg az ö kocsiját
megnézik és ennyi.
Arra kell még figyelni, hogy lehet hogy te voltál a hibás, de ne legyen csaló a kár elszenvedője.
Nekem volt egy koccanásom, ami során a sértett úgy helyezkedett, hogy az eleve sérült elemét koccantsam meg. Láttam hogy sérült az elem ahol összekoccantunk, de a kocc után azt mondta hogy hibátlan volt. A rendőr és a kárt fényképező is már csak azt állapíthatta meg hogy ott egy olyan sérülés van amit én okoztam.
Az történhetett, hogy valaminek nekifordult és keresett egy balekot.
A kárfelvevően lehetett volna annyi kurázsi, hogy észrevegye az én autómban sokkal kisebb lett a sérülés, de lehet hogy kapott zsebbe egy tízezrest, még így is több mint százezret kapott az én biztosítómtól a sértett.
Sok ilyen csaló van. Az ügyesebbek elérik, hogy valaki nekik menjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!