Koccanásos baleset után vita. Mi a teendőm?
Az lényegtelen, hogy kik ültek benn, lámpánál mindenképpen a hátsó a hibás.
Legközelebb meg ilyen esetben készíts egy fényképet az esetröl - ahol mindkét kocsi meg a lámpa is rajta van.
szia
Sajnos nagy butaságot csínáltál hogy csak úgy elengedted:(
Ki kellett volna töltenetek a kék-sárga baleseti bejelentőt.
Vagy hajlandó erre akkor nem kell carozni és ki kell hívni a rendöröket.
Így utolag ha genyó akkor egyszerűen letagadja és te nem tudod bízonyítani az esetet.
Hívd fől most és beszéld meg vele hogy töltsetek ki egy baleseti bejelentőt.
Reméljük nem genyó és benne lesz.
ha megvan a baleseti belelentő akkor már nyert ügyed van:)
áh ne viccelj, ilyet nem szabad! azonnal rendőrt kell hívni, mert ha ott netán el is ismeri, két nap múlva már az ellenkezőjét állítja.
egy vén fazon belém tolatott, ott helyben elismerte, na mire biztosítóhoz került az ügy, már 3 haverjával ordibálva bizonygatta, hogy én mekkora szemétláda vagyok és én mentem bele ... ennyit erről. még kész szerencse, hogy aztán szakértő kihozta az igazamat.
Egyébként az ilyen eseteknél is vannak atnulságok.
Ritka nagy genyó az aki így letagadja, és nem vállja a felelőséget.
Holott a kötelezője helyt áll helyette a kárért.
neki csak az a minimális anyagi kára van hogy 2 bónuisz fokozatot levesznek, ami 10% emelkedést jeéent a kötelezőjénél.
Vagyis egy ritka nagy görény aki letagadja a felelőségét, és ezzel a vétlen felet hozza(hozhatja) nagy anyagi bajba.
mert hát mi van ha nincs pénze megjavítatni az autóját?
na szóval gőrény ember az ilyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!