Ki fizeti a kárt baleset esetén, ha a gépkocsi/kgfb tulaja nem az aki vezette a járművet?
Személyi sérülés nem történt,csak koccantam az elöttem haladó gépkocsival,azt tudom hogy mindig az a hibás aki hátul volt!De itt csak arra lennék kiváncsi, hogy én vezettem a gépkocsit de a biztositás és a kocsi is egy cég nevén van ezek az adatok lettek ráírva a betétlapra valamint hogy én vezettem!
Kinek kell fizetnie a gépkocsi tulajának biztosítója vagy aki vezetett?
Sürgös lenne köszönöm a segítségeket
a gépjármű üzembentartójának biztosítója fizeti a kárt.
és igen, a cég minden egyéb költséget behajthat rajtad...
"A cégautókra amit a dolgozók vezetnek olyan biztosítást kötnek, ami a dolgozót mentesíti a fizetés alól. Ez a normális."
na ez pont az ellentéte szerintem annak ami van. nem véletlen van egyre több cégnél "car policy" és a biztosítók is kedvezményt adnak, ha a cég rendelkezik ilyennel.
a kártörténetben nem jelenik meg az adatod. (semmi köze nem lesz ahhoz, ha saját autót veszel és azt vezeted)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!