Adamrewq00100 kérdése:
Koccanásos baleset után vita. Mi a teendőm?
Figyelt kérdés
A piros lámpánál belém koccantak hátulról, kicsi kár volt. Félreálltunk és felírtam az adatait mert állította h rendezi rendőrségen és biztosítón kívül. Sajnos nincs tanum az esetről. Mit tudok csinálni ha most nem ismeri el hanem rám hárítja az esetet, hogy beletolattam. Kérlek segítsetek.2015. aug. 3. 18:56
11/15 anonim válasza:
mindig a hátsó a hibás,de ezért kell mindig rendőrt hívni vagy ha meg akarja oldani máshogy akkor is kitölteni a lapot és egyértelműen ráírni és aláíratni , hogy elismeri hogy ő a hibás, jobb ha te mész előbb a rendőrségre és bejelented a dolgot
12/15 anonim válasza:
figyelj, ezt már biztosítós kárszakértő is meg tudja állapítani a két autó törési nyomaiból, nem kell hozzá iü. szakértő. sztem a biztosítódnál jelezd, nyújtsd be az igényt (a trendszáma azért csak megvan az illetőnek ...), aztán kérj egy sürgős rendezést. ilyenkor helyszíni szemlét meg eset-rekonstruálást is szoktak tartani, hidd el, eléggé 99%-ra meg tudják mondani, hogy ki is ment a másikba.
13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat
2015. aug. 3. 22:02
14/15 anonim válasza:
én úgy véletlenszerűen kimennék hozzá 2 rendőrrel és kifaggatnám, hogy mondja el a sztoriját és nézzük meg a kocsit...
15/15 SándorÚr válasza:
ja mert 2 rendőr csak elsétafikál veled akárhova meg bárhova, elég csak szépen kérni őket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!