8000 Ft-os bírságot kaptam a közterület felügyelettől tilosban parkolásért, amit kicsit jogtalannak érzek. Érdemes ilyenkor reklamálni?
Anyukám is 30.000-et kapott tegnap, mert állítólag a buszparkolóra ráállt. A bibi csak az, hogy semmi sem látszott abból, hogy ott buszparkoló van, mivel a betonra volt ráfestve, azt meg hó takarta. A takarítás meg a parkolótársaság feladata.
Ma kiderült, hogy 99%, hogy törlik a büntetést, tehát igenis reklamálj, nem veszítesz vele semmit.
utolsó!
olyan, hogy "buszparkoló" a közterületen nem létezik, Busz sáv, Buszmegálló-öböl, vagy buszmegálló az igen. DE, ezeket táblák is jelzik, és ugyebár a hó nem volt olyan nagy, hogy a táblákat is belepje, nem ért a táblák tetejéig!
8000 ft ért vagy oda ?
fizesd ki mert úgyse fogják elengedni ha fejre állsz akkor se.Ja és legközelebb ne állj ott ahol nem szabad.
Utolsónak:
Igen, 8000 ft-ért vagyok oda, mivel egyetemista vagyok, és nincs önálló keresetem, csak imádok vezetni, azért járok autóval, amit az ösztöndíjamból tartok fent. De néha még benzinre sincs pénzem, nekem 8000 ft a havi benzinpénzem kb.
Nem, nem azt akarom mondani, hogy nincs pénzem.
A történet a következő: Egy gyakorlatilag forgalommentes kisutcán álltam meg, aminek az elején ki volt téve a megállni tilos. De az utcán van valami féle bekötőút szerű, elég kicsi, kb 3 méter széles, de le van betonozva, meg szegélye is van, és egy külön parkolóhoz vezet(engedély nélkül ott nem lehet megállni) kb 30 méter múlva. Tehát szerintem ez útkereszteződésnek számít, ami feloldja a táblát. Én pedig a kereszteződés után álltam meg, és mégis kaptam büntetést.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!