Ebbö baj lehet?

Figyelt kérdés

Örököltem egy autót, amit kivontam 1 évre. Tavaly december 7-én járt le, de mivel 1 évre volt kivonva, automatikusan törölték róla a biztosítást, amit most februárban közöltek. Újrakötésnél 70.000 Ft + fedezetlenségi díjat kérnek.

Felhívtam az ügyintézőt, mondta, hogy nem lehet mit tenni. Megkérdeztem, ha újra kivonatom, akkor be kell-e fizetni a díjat. Azt mondta, hogy csak akkor, ha újra forgalomba helyezem.

Még rákérdeztem: ha kivonatva eladom, akkor is ki kell-e fizetni, vagy az új tulajdonosnak lehet-e baja belőle. Azt mondta, hogy abban az esetben egyikünknek sem lesz gondja.

Ez igaz?

tegnap 22:35
 1/1 anonim ***** válasza:
En is adtam el hasznalaton kivuli, forgalomban levo, de biztositas nelkuli autot. Nekem kesobb se kellett fizetni ra, a vevo tudott rola, kesobb nem reklamalt. Mondjuk ez jo regen volt, ugy 15 eve.
ma 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!