K&h bank kötelező biztosítás lemondásának menete? Lehet online vagy csak személyesen. Van valami formanyomtatvány amit el kell küldeni?
Figyelt kérdés
2024. máj. 10. 07:31
3/5 anonim válasza:
Mondjuk kötsz egy új biztosítást avalamelyik alkusznál, pl www.clb.hu. és ők automatikusan elküldik a felmondást a jelenlegi biztosítódnak. Ez szerintem a legegyszerűbb.
4/5 anonim válasza:
Sose néztem a K & H honlapját, de a beírtam a netes böngészőbe, hogy kh kgfb felmondás, és első találat volt a K & H online ügyintézés.
Rákattintva, ezt láttam: [link]
A kötelező gépjármű-felelősségbiztosításnál a „Válasszon műveletet” mezőbe kattintva ez adódott: [link]
Ha idáig el tudsz jutni, a helyedben, az „évfordulóra történő felmondás”-ra kattintanék.
És itt magadra hagylak…
5/5 anonim válasza:
Eszerint tegnap rosszat kérdeztél: https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__biztositas-papirm.. Nem újra szeretnéd kötni, hanem biztosítót szeretnél váltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!