A vevő vissza élhet az autóval, ha már megvette?
Imádkozhattok, hogy az adatai valósak legyenek.
Az adás-vételit pedig sürgősen lejelenteni az okmányirodában!
Amíg nem tudod okmányirodai papírral igazolni, hogy már nem a tiéd az autó, minden -az autóval- elkövetett szabálysértés, bűn miatt meghurcolhatnak!
A legenyhébb a tilosban parkolás, autópályadíj, de bármilyen más bűncselekményt(csempészés, halálos baleset, stb.) is elkövethetnek azzal az autóval ami nincs a nevedről leírva! Nem mondom, hogy ez így lesz, de ez is megtörténhet, volt már rá nem egy példa!
azonnal jelentsd az okmányirodán az eladást. ez egy igazi trükkös vevő volt.
kezdheted rágni a körmöd.
Miért nem kértétek el a jogsiját? Az csak van neki... és az is alkalmas személyazonosításra.
Amúgy nem biztos, hogy rossz szándékú, egy időben én sem hordtam a szigemet, már ki is esett belőle már a fotó, meg olvashatatlanná mosódott el a tinta, nem érdekelt az egész, de a számát azért ráfirkáltam mindenre, amíg végülis az érvényessége is lejárt, és ki nem váltottam az újat.
De az is lehet, hogy bontásra vette a kocsit, és hamis adatok benyögésével megspórolta magának az egész adminisztratív hercehurcát. De neked ezzel sem lesz dolgod, az ocsmányiroda küld neki egy felszólító levelet hogy irassa át, az visszamegy nekik címzett ismeretlennel, erre kifüggesztik az ocsmányiroda tablójára, hogy azonnal jelentkezzen, és ha x idő múlva sem történik semmi, akkor hatóságilag kivonják a forgalomból, és azzal fájront.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!