Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Valóban odakell adnom a...

Valóban odakell adnom a szerelőnek az összes pénzt amit a biztosítótól kaptam?

Figyelt kérdés
Szóval az történt hogy karamboloztam kb 1 hónapja. A másik fél elismerte a hibáját írtunk betétlapot amit elvittem a szerelőmhöz aki intézi a kocsit és a papírmunkát is egyszerre. Nem volt nagy erejű koccanás az első lökhárító és a 2 lámpa tört össze (kb 20 000 +17 000 ft). Nemrég megkaptam a pénzt ami 200 000 ft lett. Beszéltem a szerelőmmel aki rákérdezett az összegre és mondta hogy menjek majd át hozzá a pénzzel és akkor nekiállnak a szervízelésnek. Kérdeztem hogy az egészet vigyem-e mire ő aztmondta hogy "természetesen". Nem tudom hogy megy ez és hogy az mindet elfogja-e kérni. Számlát azt kell majd adnia ugye, kíváncsi vagyok azon hogy lesz elszámolva...Szerintetek? Köszönöm a válaszokat!
2011. okt. 3. 17:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

20:22

Ezt legjobb barátommal ugyan így megjátszották a szuzuki szervízesek...

Mivel hiteles autó volt így kötelező volt a garancia miatt a márkaszervízbe hordani. 60.000 km-nél kicsit megtörte az orrát a jégen, nosza, oldjuk meg okosba ( 150.000 volt a casco önrész, ismerős szerelő megcsinálta neki 100.000-ért). És gondoltuk ha már úgyis szerelőpadon van a gép cseréljünk benne olajat és szűrőket.

Az olajszűrő (nem viccelek!) SZÉT VOLT ROHADVA teljesen, pedig elvileg pár hónappal ezelőtt cserélték neki. A légszűrőben annyi dzsuva volt, hogy alig ment rajta át valami. Az olaj meg olyan volt, mint a FEKETE KÁTRÁNY.

Ennyit erről.

2011. okt. 3. 20:42
 12/13 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 20:22:

egy kötőjel lemaradt : "gyári olaj- és üzemanyagszűrő " akart lenni.

2011. okt. 3. 20:42
 13/13 A kérdező kommentje:

A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 20:39

ez eléggé helytállónak tűnik...köszönöm!

2011. okt. 3. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!