Ha van egy tulajnak 3 db autója akkor lehet mind a 2-ön esetleg 3 autón a B 10 bónusz? Biztosítótól is függ?
Ha mind a 3 autója eléggé régen megvan már, akkor lehet mindhárom B10-es.
A biztosítók külön-külön nézik az autókat. Ha van egy autód, és az B10-es, aztán veszel egy másikat, akkor az A0-ról kezdi, de az eltelt idővel az is előre lép. Ha 10 évvel ezelőtt már 3 autóra fizetett biztosítást, akkor elképzelhető, hogy mindhárom bónuszos már.
Értem, köszönöm!
Most az a helyzet, hogy a nagypapámnak van egy Trabija ami B10-ben van. 2008-ban vettünk egy Corsat ami az ő nevén van de én használom az A00-ról indult, most már azt hiszem A1. Most a Trabi helyett szeretnénk a papámnak egy régebbi Swift-et. Hogy járjunk el, hogy a Swiftre kerüljön a B10 ?
Nem igazán vagyunk ezzel most képben. Megköszönném ha még ezt leírnád nekem.
még egy megoldás, aminek nem biztos, hogy nektek pozitiv lesz kimenetele.
Trabit üzemeltetöivel nevedre veszed. trabin te fizeted a biztosítást, nem lesz nagyon drága 595ccm nem sok. még A0-ban sem. majd a utána kell a suzukit megvenni nagyapád részére. akkor már B10-be tudják sorolni a suzukit. neked meg megy a bonuszod évente felfelé. :D
Bocsi az okoskodásért, de olyan, hogy A1 nem létezik. A0, vagyis Alap 0, és B1-10, vagyis Bónusz 1-10. M1-4-ig, vagyis Málusz 1-4-ig van.
De az előttem szóló nagyon jól leírta. Egyébként ha már tényleg nem akarjátok használni a trabit, érdemes lenne kivonatni a forgalomból végleg, bontóba vele, minek fizessetek egy olyan autóra, amit nem is használtok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!