Meghúzták az autónk oldalát a tesco parkolóba. Mi a teendő?
Figyelt kérdés
Viszont a probléma az, hogy csak később vettük észre, de az egész autó alja, mind a 2 ajtónál meg van húzva. Bordó színű szuzuki áltt még mellettünk, amikor bementünk, és a csík is bordó. A gyökér elment, sose tudjuk meg ki volt. Biztosítás nincs. Ekkor már nem lehet semmit csinálni azon kívül, hogy saját pénzből újrafestetjük?2011. júl. 21. 13:15
21/23 anonim válasza:
Vannak nekik nyugi, kötelező, na meg tábla is van róla, menj be a rendőrségre
22/23 anonim válasza:
régen nekem is meghúták a skodám ajtaját. Azóta igaz hogy egy swiftem van, de kímélem nagyon. Ilyen parkolókba szép, tiszta, lehetőség szerint pár éves audik, bmw k, mercik mellett kell megállni. Ők nem fogják megkarcolni, az ajtót rányitni, de legalábbis az esélye jóval kisebb. A szakadt rozsdás ladákat stbt messze kerüld.
23/23 anonim válasza:
Utólag pont semmit nem tehetsz. Bosszankodj és fizess.
De legközelebb legyél akkora paraszt mint én (legalábbis a még parasztabbak szemében) aki - miután a tavalyi autóm mind a négy sarkát lezúzták és a jobbos ajtóimat szétkarcolták,behorpasztották a nyom nélkül elpárolgó sunyi patkányok - két helyet foglalva állok meg nagy áruházak parkolóiban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!