Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Meghúzták az autónk oldalát a...

Meghúzták az autónk oldalát a tesco parkolóba. Mi a teendő?

Figyelt kérdés
Viszont a probléma az, hogy csak később vettük észre, de az egész autó alja, mind a 2 ajtónál meg van húzva. Bordó színű szuzuki áltt még mellettünk, amikor bementünk, és a csík is bordó. A gyökér elment, sose tudjuk meg ki volt. Biztosítás nincs. Ekkor már nem lehet semmit csinálni azon kívül, hogy saját pénzből újrafestetjük?
2011. júl. 21. 13:15
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Újrafestetitek, ennyit tudtok tenni. A Tesco azt fogja mondani, hogy "éppen nem arra állt a kamera", amikor történt. Így viszont nincs bizonyíték. Bizonyíték nélkül nem adják ki a rendszámot, és a tulajdonost.
2011. júl. 21. 13:17
 2/23 anonim ***** válasza:
54%
Bepanten
2011. júl. 21. 13:22
 3/23 anonim ***** válasza:
40%
De csak ha szeplős és vörös vagy!
2011. júl. 21. 13:23
 4/23 A kérdező kommentje:
jah gondoltam. a bepanthenesnek meg csak azt ajánlom, kenegesd a saját köcsitokat.
2011. júl. 21. 13:24
 5/23 A kérdező kommentje:
mit pofázó joskagyerek?
2011. júl. 21. 13:24
 6/23 anonim ***** válasza:
Mondjuk nem tudom a dolog jogi menetét, de ha feljelentést teszel, akkor nyomozni kellene a zsaruknak, akkor meg hivatalból nekik meg kell nézni azokat a biztonsági kamerákat. Csak sztem nem éri meg a hajcihő, meg illeték, de mondom, nem ismerem a jogi utakat.
2011. júl. 21. 13:25
 7/23 anonim ***** válasza:
azért kérdezd meg a tescoban a rendszámot hátha meg tudjátok szerezni
2011. júl. 21. 13:26
 8/23 anonim ***** válasza:
57%
Ne kapd föl a vizet, tényleg nem tudsz sok mindent csinálni. Üdv a "demokráciában".
2011. júl. 21. 13:27
 9/23 anonim ***** válasza:
0%

Szol az N.C.I.S-nek. Majd ők kinyomozzák.:)))))

De most komolyan kérdezed? Saját magad a kérdéseddel megválaszoltad ""Ekkor már nem lehet semmit csinálni azon kívül, hogy saját pénzből újrafestetjük?"". Vagy azt szeretnéd hogy innen valaki kifizesse?

2011. júl. 21. 13:27
 10/23 anonim ***** válasza:
én 1x láttam hogy valami csaj be akart állni valami kis kocsival 2 helyre és sikerült úgy neki , hogy (ismétlem 2 helyre ) simán bekülte a vonóhorgot a volvonak az elejébe :Dés ahogy jött úgy húzott is el a p*csába . De am a tescoban ki van írva hogy az autóért vagy a benne lévő dologért ha feltörik ők nem vállalnak felelősséget . Régen ki volt írva .
2011. júl. 21. 13:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!