Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Meghúzták az autónk oldalát a...

Meghúzták az autónk oldalát a tesco parkolóba. Mi a teendő?

Figyelt kérdés
Viszont a probléma az, hogy csak később vettük észre, de az egész autó alja, mind a 2 ajtónál meg van húzva. Bordó színű szuzuki áltt még mellettünk, amikor bementünk, és a csík is bordó. A gyökér elment, sose tudjuk meg ki volt. Biztosítás nincs. Ekkor már nem lehet semmit csinálni azon kívül, hogy saját pénzből újrafestetjük?
2011. júl. 21. 13:15
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
hát valahogy éreztem. köszi a válaszokat.
2011. júl. 21. 13:30
 12/23 anonim ***** válasza:

És amúgy is Béla vagyok.

:)

2011. júl. 21. 13:30
 13/23 anonim ***** válasza:
Semmit nem tudsz csinálni, legközelebb állj olyan autó mellé, amiből kinézed, hogy vigyáznak rá.
2011. júl. 21. 13:31
 14/23 anonim ***** válasza:

Szia!

Azon kívül, hogy szidod az anyját mást nem nagyon tudsz csinálni... Sajnos.

2011. júl. 21. 13:35
 15/23 anonim válasza:

Bátyám személyesen látta , hogy meghúzták az autóját amikor kiállt valami béna .

Neki is kb ennyit mondtak , hogy saját pénzből megcsináltathatod , hacsak be nem vallja önként az elkövető (ha láttad a rendszámát esetleg) , de erre elég kicsi az esély , ha csak úgy elhúzott a sunyiba .

Sajnos tényleg nincs erre semmi .

2011. júl. 21. 13:43
 16/23 anonim ***** válasza:

esetleg még annyi hogy feljelentést tenni ismeretlen tettes ellen???

Akkor talán megnéznék a yard-ok a vörös suzu-t és az azonosító sérülés alapján rá is jönnének hogy ki volt az,ha csak az illető már rögtön meg nem csináltatta az autóját!

A ti kocsitok horzsolását pedig megcsináltatjátok és ha netán meglátjátok ki is volt az akkor rajta behajtani a javíttatás díját! (bár ez mondjuk már önbíráskodás)

2011. júl. 21. 14:23
 17/23 anonim ***** válasza:
Ha a felvételen rajta lesz (márpedig rajta lesz) ahogy neki megy vagy csak a rendszám, már mehetsz is a rendőrségre
2011. júl. 21. 15:28
 18/23 anonim ***** válasza:
nem kell bevallania, a nyomozás során megállapítják hogy az az ő festéke, plusz a kamerán rajta lesz
2011. júl. 21. 18:50
 19/23 anonim ***** válasza:

Egy feljelentést szerintem is megér. Neked nem kerül semmibe (csak egy kis utánajárásba), de az esélyed azért több lenne, mint így. A Tesco veled nem fog szóba állni, de egy rendőrségi megkeresést nem hagyhatnak figyelmen kívül.

Én a helyedben igyekeznék. Ki tudja meddig őrzik a felvételeket a Tesconál...

2011. júl. 21. 21:05
 20/23 A kérdező kommentje:
Na, visszamentem a tescoba, a recepciónál elmondtam mi történt. De azt mondták, hogy itt, Mosonmagyaróváron nincsenek kamerák szerelve a parkolóba... :S úgyhogy ez ennyi.
2011. júl. 21. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!