Át tudom íratni a lányom nevére az autómat jogosítványszerzés előtt?

Ha lenne jogsija, akkor is a legalacsonyabb fokozatba kerülne. Nem értem a problémát.
Egyébként ha online alkuszra gondolsz, akkor az lehet pont nem jó opció, mert ott tudom hogy kéri a dátumot, mivel az alapján is számolnak a biztosítók kedvezményt. Nem tudom van-e olyan opció, hogy nincs jogsi, vagy szimplán üresen hagyni azt a részt. Lehet igen, lehet nem. De ha netán mégsem, akkor meg bementek személyesen valamelyikhez megkötni, így el tudjátok majd mondani, hogy mi a helyzet, a többit meg majd intézi az ügyintéző.

Ahogy előttem írták nem kell jogsi a kötelezőhöz, van ilyen opció s netrisken. Viszont ez esetben javaslom nézz rá a K&H biztositási tételeire, mert legutóbb kalkulálgattam,és csak náluk nem szamított, hogy mennyi ideje, vagy egyáltalan nincs jogosítványa a szerződőnek. A többinél minnél kevesebb a rutin, annál drágább.
A "fenntarto" az üzembentartó a valóságban. Igazából családon belül a legegyszerűbb, ekkor csak egy új forgalmit kell csináltatni a lányod nevére. Illetve ez esetben is kell szerződést írni, és azon a napon már rendelkeznie kell a lányodnak kötelező biztositással, mert azt kérik is az okmányirodában, illetve napi büntetésre is számíthat ha nincs.

Üzembentartó lesz, nem fenntartó😉!
De igen vezetheti,meg a büntetések is az ő nevére mennek ezután 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!