Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Mikor jön meg a jogsim, ha...

Mikor jön meg a jogsim, ha ügyfélkapun keresztűl kértem a hosszabítást?

Figyelt kérdés
Dec 17. Én igényeltem a hosszabítást ügyfélkapun keresztül. Csináltattam orvosi alkalmasságit is. Semmilyen értesítést nem kaptam még.

ma 00:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Minden ki van pipálva az ügyfélkapun ezzel kapcsolatban? Nálam amint az orvosnál megcsináltam az orvosi alkalmasságit, 10 perc múlva már jött az email, hogy az okmány gyártásra továbbítva. Aztán az azt követő 3. napon már megjött a postán.
ma 00:23
 2/4 anonim ***** válasza:
#1-es vagyok. Mármint * a 3. napon már meghozta a postás
ma 00:24
 3/4 A kérdező kommentje:

Nyilatkozat a vezetői engedély automatikus hivatalbóli meghosszabbításához.

Ezt töltöttem ki. Minden ki van pipálva. Erről kaptam is egy értesítést, hogy a nyilatkozat benyujtása sikeresen megtörtént.

ma 00:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Én kategóriát bővítettem, és ügyfélkapun kértem az új jogsit. Megadtam e-mail-t és telefonszámot is, úgy fél óra múlva jött az értesítő, hogy vezethetek, és az új bővített jogsim gyártásra továbbítva. 10 nap múlva pedig mehettem érte a kormányablakba.
ma 04:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!