Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Két ideiglenes kivonás között...

Két ideiglenes kivonás között eltelt néhány nap, számíthatok büntetésre?

Figyelt kérdés

Van egy hobbi autóm, ami félre van téve, már vagy 3 éve. Eddig mindig kivonattam ideiglenesen időben, de most elfelejtettem. A két kivonás között forgalomba volt helyezve kb 10 napot, mert ilyenkor, amikor lejár az 1 év kivonás, automatikusan forgalomba helyezik. Semmilyen biztosítás nincs rajta, mert annyiszor vontam már ki a forgalomból, hogy megszűntették, és ha ki van vonva akkor nem kell rá, viszont most kb 10 napig forgalomban volt. Nem tudom azt sem, hogy kinél érdeklődjek ezügyben. Számíthatok valami büntetésre? Ilyenkor mi a teendő, és kinél tudok érdeklődni?

A válaszokat előre is köszönöm!

ma 17:27
 1/2 anonim ***** válasza:

Először is leggyorsabban ezt add elő az okmányirodában.

Ennek időpontja az esetleges fizetés miatt fontos, lehet megúszod.

ma 18:32
 2/2 anonim ***** válasza:
Az éves adót biztosan ki kell fizesd, ezt majd jövő év márciusában megállapítják, ezt nem fogod megúszni. A biztosítást is elvileg már aznap meg kellett volna kötnöd, nem tudom mennyi a türelmi idő ha elmulasztod, de annak azért járj utána hogy ilyenkor mi van. Én erre rákérdeznék az okmányirodában, ha ott nem kapsz erre választ, akkor menj be egy biztosítóhoz, vidd a papírokat és mondd meg hogy mi volt, Ők megnézik hogy mi van a rendszerben és ha mázlid van lehet egy hónapos biztosítás kifizetésével megúszod.
ma 19:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!