Koccanás után hívott a sérült autó tulajdonosa, letiltottam a számát, lehet ebből bajom?
Volt egy minimális koccanásom egy szűk hegyi úton, az én autómnak nem lett baja, a másikra picit ráhúztam a lakkozást kb 5 centiméteres kis festékhiba és egy fél ökölnyi horpadás pont a kerék előtt, alig látszik.
Bárhogy nézzük ő volt a hibás, mert átjött a sávomba miközben kanyarodtam. Az út közepén jött, ráadásul amikor meglátott a lejtőn rám is fékezett, ezért kaptam el az orrommal a szélét.
Tegnap volt, volt fénykép, stb. Felírtuk egymás számát, ma hívott, de én nem mertem felvenni, blokkoltam a számot. Lehet ebből bajom?
Legrosszabb esetben mi történhet?
"A tulajnak meg azt mondom max h neki mentem egy bokornak cso"
Jó hogy nem azt mondod hogy csak lesz#rta a madár. Az óvodás is meg tudja különböztetni hogy mi származik koccanásból és mi egy bokortól. Téged sem áldottak meg bőségesen ésszel.
39. Komolyan mondom, nem kellene neked vezetned.
Hegymenetben elég nehéz ráfutni. És nyilván satufékezett, mert el akarta kerülni az ütközést. Felfelé elveszed a gázt, és fék. És nem azért, de ráfutni veled azonos irányban haladóra lehet, nem szemből jövőre.
Kicsit zavaró a fogalmazásod, van aki félre is értette a kanyarodást. Te nem kanyarodtál, hanem a szerpentinen haladtál. Az logikailag nem irányváltoztatás.
"Ez NEM cserbenhagyas. Fel oraig ott alltunk majd tovabb hajtottunk h majd lesz valami."
Ok, valóban, cserbenhagyás 100%-ban nem állna meg, bár mondhat amit akar. Pl. hogy azt mondtad "nyasgem, mosd le szivaccsal, aztán elhajtottál."
Mivel bizonyítod az ellenkezőjét? Azzal, hogy most meg nem veszed fel?
Először is ez a kár simán lehet több, mint 100000. Másodszor remélem az illető lefotózta vagy megjegyezte a rendszámodat.
A szitu nekem nem egyértelmű, így az se, hogy ki hibázott.
"A szitu nekem nem egyértelmű, így az se, hogy ki hibázott."
. Ja, bár úgy is nézhetjük, hogy a Kérdező viselkedése felér egy beismeréssel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!