Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Koccanás után hívott a sérült...

Koccanás után hívott a sérült autó tulajdonosa, letiltottam a számát, lehet ebből bajom?

Figyelt kérdés

Volt egy minimális koccanásom egy szűk hegyi úton, az én autómnak nem lett baja, a másikra picit ráhúztam a lakkozást kb 5 centiméteres kis festékhiba és egy fél ökölnyi horpadás pont a kerék előtt, alig látszik.

Bárhogy nézzük ő volt a hibás, mert átjött a sávomba miközben kanyarodtam. Az út közepén jött, ráadásul amikor meglátott a lejtőn rám is fékezett, ezért kaptam el az orrommal a szélét.

Tegnap volt, volt fénykép, stb. Felírtuk egymás számát, ma hívott, de én nem mertem felvenni, blokkoltam a számot. Lehet ebből bajom?

Legrosszabb esetben mi történhet?

2023. okt. 10. 12:09
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/78 A kérdező kommentje:
19, de ez ra is vonatkozik mert attol h 5* gyorsabban haladt lefele mint en felfele ugyanugy jottem mint akadaly. En pont megfeleloen reagaltam ez h epp h csak erintettem egy ekkora kb 1 meteres fek szakaszon tokeletes megallas.
2023. okt. 10. 12:49
 22/78 A kérdező kommentje:
Barki aki ketelkedik az elso kommentben ott van kép.
2023. okt. 10. 12:50
 23/78 anonim ***** válasza:
94%
Hát akkor majd várjuk a kérdésed, hogy "mit lehet tenni, ha beidéztek cserbenhagyás miatt, és tényleg lehet-e szabadságvesztés a büntetés?"
2023. okt. 10. 12:50
 24/78 anonim ***** válasza:
95%
Karcolásról: Ráfutásos balesetnél azt gondoltam, hogy 15-20 ezer forint a károm. Aztán a független szakértő kihozott 360 ezer forintot. Tételesen fel is volt sorolva, mik sérültek. A karcolást nem lehet letörölni. És nem mellesleg egy szépen kijavított aprócska kis sérülés a jármű forgalmi értékben akár százezres nagyságú is lehet.
2023. okt. 10. 12:51
 25/78 anonim ***** válasza:
95%
Például a rendőrséghez fordul hogy ennek a számnak a tulajával volt egy kocc amit nem akarsz rendezni. Majd küldenek értesítést a rendőrségről hogy várnak szeretettel egy kis beszélgetésre.
2023. okt. 10. 12:51
 26/78 anonim ***** válasza:
94%
Nem a tiéd az autó. Aha. És az majd mennyire lesz gáz, amikor az autó tulaja letépi a fejedet? O:)
2023. okt. 10. 12:53
 27/78 A kérdező kommentje:
Nem volt cserbenhagyas mert megalltunk telefonszamot csereltunk es nekem is neki is vannak fenykepei mindenesetre en az utat is lefenykepeztem. Ez NEM cserbenhagyas. Fel oraig ott alltunk majd tovabb hajtottunk h majd lesz valami.
2023. okt. 10. 12:53
 28/78 anonim ***** válasza:
94%
22. Azon a képen látható sérülés szerintem vastagon 100 ezer felett van. A horpadást nem lehet szappanos vízzel orvosolni.
2023. okt. 10. 12:54
 29/78 anonim ***** válasza:
73%

"átjött a sávomba miközben kanyarodtam"

És ez pontosan mit takar? Ő haladt a védett úton te meg kikanyarodtál majdnem elé?

2023. okt. 10. 12:54
 30/78 A kérdező kommentje:

Nem ertem miert veditek a barom kulfoldit a berelt autoval aki a badacsonyi lejton az ut kozepen jon gyorsan raadasul itt nem volt jobbkezszabaly mert ez egy sima kanyar. A csavo meg egyenesen a kanyar szelere ki akart parkolni.

A kocsi tulaja akkor tepi le a fejem ha ebbol az egeszbol tenyleg papirmunka indulna most. De talan 50% h elengedik. Nem fognak velem veszodni.

2023. okt. 10. 12:55
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!