Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Koccanás után hívott a sérült...

Koccanás után hívott a sérült autó tulajdonosa, letiltottam a számát, lehet ebből bajom?

Figyelt kérdés

Volt egy minimális koccanásom egy szűk hegyi úton, az én autómnak nem lett baja, a másikra picit ráhúztam a lakkozást kb 5 centiméteres kis festékhiba és egy fél ökölnyi horpadás pont a kerék előtt, alig látszik.

Bárhogy nézzük ő volt a hibás, mert átjött a sávomba miközben kanyarodtam. Az út közepén jött, ráadásul amikor meglátott a lejtőn rám is fékezett, ezért kaptam el az orrommal a szélét.

Tegnap volt, volt fénykép, stb. Felírtuk egymás számát, ma hívott, de én nem mertem felvenni, blokkoltam a számot. Lehet ebből bajom?

Legrosszabb esetben mi történhet?

2023. okt. 10. 12:09
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/78 anonim ***** válasza:
94%
Simán lehet, hogy nem is akar követelni tőled semmit, csak valami kell, hogy intézni tudják az egészet, csak Te egy p*cs vagy felvenni... Elképesztő, hogy felnőtt ember így tud viselkedni, és még érvelsz is amellett, miért helyes.
2023. okt. 10. 12:56
 32/78 anonim ***** válasza:
94%

"Nem ertem miert veditek a barom kulfoldit"

. Mert védjük azt, aki gyáva kiállni az igazáért?

2023. okt. 10. 12:57
 33/78 A kérdező kommentje:

29 nem erted ez egy kanyar utburkolati jelzes nelkul. Egy hajszaltu kanyar.

Jott lefele az ut kozepen en meg kanyarodtam ki jobbra a tukanyarban. A kepen nem latszik de a kerekem full jobbra áll kormanyozva ott haladtam volna felfele csak tudod 10% lejton nem tudod megitelni h a masik az ut kozepen jon-e raadasul nem is ivben mivel parkolni akar vagy pont elcsusszan melletted ....

2023. okt. 10. 12:58
 34/78 A kérdező kommentje:
32- mert soha tobbet nem adjak nekem oda ezt az autot ha most ez kiderul. Ezert.. hiaba van igazam. A vegen nincs igazam. Megtanultam mar az eletben. Barmilyen konfliktus helyzet van meg akkor is ha en vagyok a passziv fel mindig en jovok ki belole rosszul. Hat most nem fogok. Hivogassak az edesanyjukat. Ennyi
2023. okt. 10. 12:59
 35/78 anonim ***** válasza:
92%

Ha nem volt sebességkorlátozás, akkor 90-nel is jöhetett volna, ha meg tudja tartani.

Nem vagyok hegyi menő, de pl. Szlovéniában Vrsic hágón simán fel tudtam menni. Az elég durva, egy gyönge Ignis-szel meg pláne. De jól fel tudtam mérni a forgalmat.

Ha jön lefelé jármű, akkor próbálj meg nem a kanyarban találkozni vele.

2023. okt. 10. 13:03
 36/78 anonim ***** válasza:
93%
Ha a másik autóban keletkezett kár akkor egyértelműen abban is amit te vezettél. Gondolod hogy a kocsi tulaja nem akarja hogy a "barom külföldi" rendezze a kocsiban keletkezett kárt?
2023. okt. 10. 13:06
 37/78 anonim ***** válasza:
93%
De nehéz a felfogásod! Te mentél neki. A horpadást nem lehet kisimogatni, márpedig azt is lehet látni.
2023. okt. 10. 13:09
 38/78 A kérdező kommentje:
Az enyemnek meg lett karcolva az eleje ami az a resze full muanyag. Azert is gondolom h a masik auton a keket ronggyal le lehet mosni. A tulajnak meg azt mondom max h neki mentem egy bokornak cso.
2023. okt. 10. 13:11
 39/78 A kérdező kommentje:
Nem én mentem neki egyertelmuen o jott ram oldalrol. Belem fekezett. Szerinted ez egy szabalyos fekezes h jon valaki oldalt kanyarodik fel te meg satufekezel ra? Persze h rafutottam. Normal esetben ha o lefele jott volna es elhuzodik elmegyunk egymas mellett
2023. okt. 10. 13:13
 40/78 anonim ***** válasza:
93%

Tehát nem csak felelőtlen vagy, tudatosan el akarod kerülni a felelősségre-vonást, de még jellemtelen hazudozó is vagy. Azt a kéket ki kell lakatolni (mert horpadás is van az ajtón), és újra fújni az egész elemet. És mint írtam, ha a kocsit el akarják adni, az jelentős hátrányt jelenthet, hogy a neked semmi kis karcolás történt.

Nem mindenki lepukkant kocsit vesz használtan.

2023. okt. 10. 13:14
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!